Manchester City vs Bayern München – Spilfiduser, Optakt og Odds

Bayern München rejser til Etihad Stadium for at møde Manchester City på tirsdag til det første af to opgør i Champions League kvartfinalen.

Manchester City sikrede deres plads i denne runde ved at slå RB Leipzig ud i 1/8-finalen. Deres sejr i returkampen var en stærk opfølger til det uafgjorte resultat i den første kamp, hvorfor de endte på et samlet resultat på 8-1. Bayern München præsterede et solidt samlet resultat på 3-0 mod Paris SG i 1/8-finalen. De vandt både hjemme- og udekampen og efterlod dermed meget lidt tvivl om, hvem der var det bedste hold.

Efter at have besejret RB Leipzig i den foregående runde kommer Manchester City ind i denne kamp som favoritter til at tage endnu en sejr. Selvom det kan være en lille ulempe at åbne på hjemmebane, har de i det mindste støtte fra et støjende publikum bag sig. De burde komme ud af denne kamp med en vigtig sejr.

Manchester City v Bayern München statistik og historik

Bookmakerne har Manchester City som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.73, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Manchester City 58% chance for at banke Bayern München. En pointdeling betaler 4.00 i gevinst på oddset, hvor imod Bayern München udbetaler 4.50 i gevinst på oddset for en sejr.

Manchester City går ind til deres kommende kamp i håb om at kunne vedligeholde deres imponerende målform fra deres seneste ti kampe. Manchester City snitter 2.7 mål pr. opgør med 27 scoringer i alt. I egen ende lukkede de ni ind, hvilket giver et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De præsterede at holde målet rent i fem disse kampe.

Bayern München kommer med en god historik på målfronten for de seneste ti kampe. Det er blevet til 2.2 mål pr. kamp, svarende til 22 mål i alt. I egen ende lukkede de fire mål ind, eller 0.4 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent syv gange.

 • Manchester City scorede i deres seneste 32 hjemmekampe
 • Manchester City vandt 27 af 29 af deres seneste hjemmekampe
 • Manchester City har ikke tabt 32 af 34 af deres seneste hjemmekampe
 • Manchester City har i vandt de seneste 5 kampe i træk ikke indkasseret et mål
 • Manchester City scorede i 25 af deres seneste 27 kampe
 • Bayern München scorede i 45 af deres seneste 47 kampe
 • Bayern München scorede i 36 af deres seneste 38 udekampe
 • Bayern München har ikke tabt 25 af 27 af deres seneste kampe
 • Bayern München har ikke tabt 12 af 14 af deres seneste udekampe
 • Bayern München vandt 8 af 10 af deres seneste kampe
 • I 3 af de seneste 4 kampe Manchester City har spillet mod Bayern München har begge hold scoret
 • I 3 ud af 4 seneste Manchester City kampe mod Bayern München var antallet af mål over 3.5
 • Manchester City har scoret imod i de seneste 4 kampe i træk de har spillet mod Bayern München
 • I 3 ud af 4 seneste Manchester City kampe mod Bayern München var antallet af mål over 2.5
 • Manchester City har scorede i de seneste 3 hjemmekampe i træk de har spillet mod Bayern München

Odds til kampen mellem Manchester City og Bayern München leveres af Bet365. For a full list of odds for the match visit Bet365.com

Odds på kampen: Manchester City (1.73) | Uafgjort (4.00) | Bayern München (4.50)

Over/Under mål (O/U): Under 2.5 (2.30) | Over 2.5 (1.61)

Begge hold til at score (O/U): BTTS Nej (2.20) | BTTS Nej (1.61)

Hent dit risikofrie væddemål her

Manchester City vs Bayern München – Seneste nyt

Manchester City kan have op til fire fraværende spillere, når de på tirsdag skal i kamp mod Bayern München. Benjamin Mendy behøver ikke klæde om, når Manchester City næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Jack Grealish, Ruben Dias og Julian Alvarez er blandt de tre spillere, som mangler for Manchester City den kommende tirsdag.

Bayern München ser ud til at skulle se bort fra fem spillere til truppen, som den kommende tirsdag møder Manchester City.

Noussair Mazraoui, Manuel Neuer, Leon Goretzka, Sadio Mane og Bouna Sarr bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Bayern München, når de drager til Etihad Stadium.

Lineup Manchester City vs Bayern München

Form Manchester City mod Bayern München

Manchester City er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende tirsdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Burnley nedlagt 6-0, hvorefter det blev 4-1 mod Liverpool. Senest måtte også Southampton bøje sig i et 1-4 nederlag. Manchester City har været enestående i deres seneste seks hjemmekampe, hvori de sikrede maksimumpoint. Seks kampe, 18 point, 23 mål scoret og to lukket ind. Ingen har naturligvis gjort det bedre i Champions League i deres seneste seks kampe på eget græs.

Bayern München har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke B. Dortmund med 4-2. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 1-2 mod Freiburg. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 0-1 over Freiburg.

Manchester City mod Bayern München – indbyrdes historik

Manchester City ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 3-2 og 1-0 i deres seneste to opgør mod Bayern München. Manchester City plejer at nyde at møde Bayern München, med fem sejre i de seneste ti kampe. Bookmakernes bedste odds lige nu på en hjemmesejr siger 1.73.

Begge hold scorede i fem af de seneste ti kampe mellem Manchester City og Bayern München.

I skrivende stund kan en hjemmesejr til Manchester City spilles til 1.73, mens bedste odds på uafgjort er 4.00. Endelig kaster en udesejr til Bayern München 4.50 af sig på oddset.

Manchester City vandt niaf deres foregående 10 kampe på eget græs og spillede engange uafgjort i en stime, der ikke kastede ét eneste nederlag af sig. Bayern München vandt syvaf deres seneste 10 udekampe på tværs af alle turneringer, mens de spillede uafgjort engange og tabte tokampe. Manchester City præsterede at åbne scoringen ikke færre end otte gange i deres seneste 10 kampe på eget græs. Gæsterne fra Bayern München præsterede noget lignende ved at score åbningsmålet i ni af deres seneste 10 udekampe.

Manchester City mod Bayern München – Formstærke spillere

Det har været en god sæson for Etihad Stadium, der lige nu står på 30 mål i ligaen og Manchester City håber på skarpretteren igen, når de møder Bayern München.