Manchester City vs Chelsea – Spilfiduser, Optakt og Odds

Vurderet ud fra oddset på kampen ligner tre point nærmest en pligt, når Manchester Citypå søndag møder Chelsea. Favoritternes formkurve over de seneste uger bakker den store favoritværdighed op.

Manchester City går ind til runde 37 som nummer 1 i Premier League tabellen med 85 point på kontoen. Med 35 runder bag dem har Chelsea samlet 43 point, hvilket giver dem en placering som nummer 11 i stillingen.

Manchester City kommer drønende i imponerende målform i de sidste ti kampe, hvori de snittede 2.8 mål pr. kamp med 28 kasser i alt. De indkasserede også seks mål, eller gennemsnitligt 0.6 pr. opgør. De holdt buret rent i fire af de kampe.

Chelsea er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 16 mål, mens Chelsea præsterede en “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.6 mål pr. kamp.

Manchester City er noteret for 27 sejre, og har desuden spillet fire uafgjorte, ligesom det er blevet til fire nederlag i Premier League i denne sæson. Manchester City er på en imponerende stime af 14 kampe i træk uden nederlag.

Chelsea kigger på 11 sejre, samt ti uafgjorte såvel som 14 nederlag i Premier League. Chelsea lukkede mål ind i deres seneste 6 kampe i træk.

Vores tip

Facts og finurligheder for Manchester City v Chelsea.

  • Manchester City vandt 34 af 36 af deres seneste hjemmekampe
  • Manchester City scorede i deres seneste 39 hjemmekampe
  • Manchester City har ikke tabt 35 af 36 af deres seneste hjemmekampe
  • Manchester City har ikke tabt deres seneste 22 kampe
  • Manchester City var i vandt de seneste 11 hjemme kampe i træk involveret i opgør med flere end 1.5 mål
  • Der er scoret imod Chelsea i 15 af de seneste 16 udekampe
  • Chelsea har ikke vundet 13 af 15 af deres seneste udekampe
  • Chelsea har ikke vundet 10 af 11 af deres seneste kampe
  • Chelsea var i tabte 6 af deres seneste 8 kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Der er scoret imod Chelsea i 11 af de seneste 12 kampe

Form Manchester City mod Chelsea

Manchester City ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod Real Madrid. Herefter var de oppe imod Everton i en kamp, der sluttede 0-3. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Real Madrid, som blev nedlagt med 4-0. Manchester City har været intet mindre end frygtindgydende i deres seneste seks hjemmekampe i ligaen, hvori de høstede maksimum 18 point. De smaskede bolden i netmaskerne 18 gange, mens de indkasserede fire mål. Ingen har selvsagt gjort det bedre på hjemmebane i deres seneste seks kampe.

Chelsea har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Arsenal gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 3-1. De revancherede de med en sejr på 1-3 over Bournemouth, inden de senest spillede 2-2 mod Nottingham Forrest. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Chelsea to sejre, mens de spillede en uafgjort. De led tre nederlag, mens de indkasserede ni og scorede otte mål.

Manchester City tog 53 point fra deres seneste 19 opgør mod hold, der befinder sig i den nedre halvdel af tabellen i Premier League. Dette har kastet 17 sejre af sig efter 53 mål scoret og ni indkasseret. Manchester City scorede ni mål og indkasserede selv 23 i deres foregående 17 opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i Premier League. Dette førte til en sejre og ni point.

Manchester City vs Chelsea – Seneste nyt

Manchester City kan have op til fire fraværende spillere, når de den kommende søndag skal i kamp mod Chelsea. Benjamin Mendy behøver ikke klæde om, når Manchester City næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Jack Grealish, Ruben Dias og Julian Alvarez er blandt de tre spillere, som mangler for Manchester City den kommende søndag.

Chelsea må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele tre har skavanker af varierende art.

Pierre-Emerick Aubameyang, Edouard Mendy, Raheem Sterling, Christian Pulisic, Armando Broja, Ruben Loftus-Cheek, Ben Chilwell, Reece James, Wesley Fofana og N’Golo Kanté bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Chelsea, når de drager til Etihad Stadium.

Manchester City mod Chelsea – indbyrdes historik

Manchester City har trukket sig sejrrigt ud af 6 af de seneste 8 indbyrdes opgør mod Chelsea. Chelsea var ikke i stand til at trænge igennem defensiven hos Manchester City i deres seneste tre møder i Premier League. Sidstnævnte endte med at vinde 1-0, 1-0 og 1-0 i disse tre opgør. Manchester City slog Chelsea seks gange i deres seneste ti meetings. I det seneste møde nappede Manchester City en 1-0 sejr mod deres kommende modstander på søndag. Bookmakerne tilbyder odds 1.25 på ny hjemmesejr.

I de seneste 3 indbyrdes opgør i Premier League imellem Manchester City og Chelsea blev der scoret under 1.5 mål. I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Manchester City og Chelsea fandt begge vej til netmaskerne fire gange.

Manchester City mod Chelsea Spiltips

Det kører udmærket for Erling Haaland, som står noteret for 36 kasser i løbet af denne sæson. Han fandt vej til netmaskerne seks gange i hans seneste seks kampe, så Manchester City håber helt sikkert, at han ifører sig målstøvlerne igen mod Chelsea på søndag. Det virker som et fornuftigt valg at gå med Erling Haaland til at finde vej til netmaskerne her.

Manchester City vandt ti af deres foregående 10 kampe på eget græs og spillede nul gange uafgjort i en stime, der ikke kastede ét eneste nederlag af sig. Chelsea vandt to af deres seneste 10 udekampe på tværs af alle turneringer, mens de spillede uafgjort to gange og tabte seks kampe. Ud af deres seneste 10 kampe på Etihad Stadium vandt Manchester City seks af dem uden at lukke mål ind.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. Manchester City præsterede et gennemsnit på 1.7 mål, mens Chelsea landede et snit på 0.8 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen fire gange i disse kampene. Over 2.5 mål gav gevinst i otte af Manchester Citys forudgående ti kampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et gennemsnit på 2.6 mål i løbet af denne serie. Der var gevinst på over 2.5 mål i fire af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 0.7 mål i disse kampe.