Manchester City vs Leicester – Optakt, bedste Odds og gode tips

Premier League kampen på Etihad Stadium på lørdag er en duel imellem hjemmeholdet Manchester City og gæsterne fra Leicester.

Manchester City går ind til runde 31 som nummer 2 i Premier League tabellen med 67 point på kontoen. Med 29 runder bag dem har Leicester samlet 25 point, hvilket giver dem en placering som nummer 19 i stillingen.

Manchester City søsætter deres EM 2020 kampagne med fremragende tal for deres seneste ti landskampe. Manchester City scorede 2.5 i gennemsnit pr. kamp, og præsterede 25 mål i processen. De indkasserede syv mål i egen ende, hvilket kaster et snit på 0.7 af sig pr. kamp, hvori de kæmpede sig til et clean sheet tre gange.

Leicester er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 17 mål, mens Leicester præsterede nul “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.7 mål pr. kamp.

Manchester City har vundet 21 sejre, mens de har spillet fire uafgjorte og tabte desuden fire kampe i denne sæson i Premier League. Manchester City noterede sig en sejr i deres seneste 5 kampe på stribe.

Leicester kigger på syv sejre, samt fire uafgjorte såvel som 19 nederlag i Premier League. Leicester kiksede med at holde buret rent i deres seneste 15 kampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Manchester City v Leicester.

  • Manchester City scorede i deres seneste 33 hjemmekampe
  • Manchester City vandt 28 af 30 af deres seneste hjemmekampe
  • Manchester City har ikke tabt 29 af 30 af deres seneste hjemmekampe
  • Manchester City har ikke tabt deres seneste 12 kampe
  • Manchester City scorede i 27 af deres seneste 29 kampe
  • Leicester var i tabte 8 af deres seneste 9 kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Der er scoret imod Leicester i de seneste 11 kampe
  • 12 af Leicester’s seneste 13 udekampe havde under 3.5 mål
  • Leicester tabte 8 af 9 af deres seneste kampe
  • Leicester har ikke vundet deres seneste 9 kampe

Form Manchester City mod Leicester

Manchester City er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende lørdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Liverpool nedlagt 4-1, hvorefter det blev 1-4 mod Southampton. Senest måtte også Bayern Munich bøje sig i et 3-0 nederlag. Manchester City har vist potent form på Etihad Stadium med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også 17 mål, mens de tillod fem imod, spillede en uafgjort og tabte nul.

Leicester har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 2-1 af Crystal Palace, før Aston Villa satte sig igennem med 1-2. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Bournemouth, der satte sig igennem med 0-1. Leicester kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort en gange og led fire nederlag. De indkasserede 11 mål og scorede selv seks.

Manchester City scorede 42 mål og indkasserede syv i deres seneste 15 kampe mod hold fra den nederste halvdel af Premier League tabellen. De opnåede 41 point og 13 sejre. Leicester opnåede to sejre og seks point i de seneste ti kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede 13 gange i disse kampe, men lukkede også selv 24 ind.

Manchester City vs Leicester – Seneste nyt

Manchester City kan have op til fire fraværende spillere, når de på lørdag skal i kamp mod Leicester. Benjamin Mendy får en fridag fra Manchester City-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Jack Grealish, Ruben Dias og Julian Alvarez er blandt de tre spillere, som mangler for Manchester City på lørdag.

Leicester må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele tre har skavanker af varierende art.

Det er navne som Boubakary Soumare, Kiernan Dewsbury-Hall, Dennis Praet, Jonny Evans, James Maddison, James Justin, Ricardo Pereira og Ryan Bertrand, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Etihad Stadium.

Manchester City mod Leicester – indbyrdes historik

Manchester City har trukket sig sejrrigt ud af de seneste 4 indbyrdes opgør mod Leicester i Premier League-regi. Manchester City ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 6-3 og 1-0 i deres seneste to opgør mod Leicester. Manchester City slog Leicester syv gange i deres seneste ti meetings. I det seneste møde nappede Manchester City en 1-0 sejr mod deres kommende modstander den kommende lørdag. Bookmakerne tilbyder odds 1.17 på ny hjemmesejr.

Manchester City scorede mindst én gang i de seneste 14 indbyrdes opgør mod Leicester i Premier League. I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Manchester City og Leicester fandt begge vej til netmaskerne fem gange.

Manchester City mod Leicester Spiltips

Med 30 mål i løbet af denne Premier League sæson, har Erling Braut Haaland så sandelig vist sit værd. Den kommende opgave skulle være en god mulighed for ham til at føje yderligere mål til totalen, og han virker som god værdi på oddset.

Manchester City høstede tre point i ti af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort nul gange og led nul nederlag i denne serie. Leicester sikrede sig tre sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt seks nederlag. Manchester City holdt gæsterne på Etihad Stadium fra scoring syv gange i deres seneste 10 hjemmekampe. Leicester præsterede et rent bur i to af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. Manchester City præsterede et gennemsnit på 2.3 mål, mens Leicester landede et snit på 1.2 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen fem gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i syv af Manchester Citys sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 3.5 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i seks af de forrige ti kampe, som Leicester spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 0.9 mål i disse kampe.