Manchester City vs Liverpool – Spilfiduser, Optakt og Odds

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når Manchester City byder Liverpool op til dans den kommende lørdag på Etihad Stadium stadion.

Manchester City jagter førstepladsen i Premier League stillingen efter at have opnået 61 point på deres første 27 kampe. Liverpool er i hælene på dem med 42 point efter 26 runder, hvorved de ligger nummer 6 i tabellen.

Med tre sejre i træk er Manchester City klar til at møde hvem som helst, for ikke at tale om Liverpool, der vil være motiverede af ikke at blive næste offer i serien.

Manchester City oser af selvtillid på målfronten inden deres kamp den kommende lørdag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste ti kampe. Manchester City præsterede flotte 2.2 mål pr. kamp, eller sammenlagt 22 kasser. De indkasserede ni mål, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp med clean sheets i tre af dem.

Liverpool er i øjeblikket anstændige målscorere med 14 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.4 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for ti mål, mens Liverpool præsterede seks “clean sheets”. De indkasserede i snit en mål pr. kamp.

Manchester City har vundet 19 sejre, mens de har spillet fire uafgjorte og tabte desuden fire kampe i denne sæson i Premier League. Manchester City tabte ingen af deres foregående 6 kampe.

Liverpool har indtil videre præsteret 12 sejre og seks uafgjorte samt otte nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Manchester City v Liverpool.

  • Manchester City scorede i deres seneste 30 hjemmekampe
  • Manchester City vandt 25 af 27 af deres seneste hjemmekampe
  • Manchester City har ikke tabt 30 af 32 af deres seneste hjemmekampe
  • Manchester City scorede i 23 af deres seneste 25 kampe
  • Manchester City har i vandt de seneste 3 kampe i træk ikke indkasseret et mål
  • I de seneste 7 Liverpool udekampe, har summen af mål været under 3.5
  • 10 af Liverpool’s seneste 12 kampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 3 Liverpool udekampe, har summen af mål været under 2.5
  • 5 af Liverpool’s seneste 7 kampe havde under 2.5 mål
  • Liverpool har ikke vundet 6 af 8 af deres seneste udekampe

Form Manchester City mod Liverpool

Manchester City er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende lørdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Crystal Palace nedlagt 0-1, hvorefter det blev 7-0 mod RB Leipzig. Senest måtte også Burnley bøje sig i et 6-0 nederlag. Manchester City er uden sejr i deres seneste seks hjemmekampe, der kastede en uafgjorte af sig samt en nederlag. De indkasserede seks mål og scorede selv 14.

Liverpool har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod Manchester United satte de sig igennem med 7-0, før Bournemouth viste sig for stærke og sejrede 1-0. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da Liverpool gik ned 1-0 mod Real Madrid. Liverpool kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort en gange og led fire nederlag. De indkasserede ti mål og scorede selv tre.

Manchester City vandt syv kampe, scorede 26 mål og indkasserede 17 i deres foregående 12 kampe mod hold fra den bedste halvdel af Premier League tabellen. Dette indbragte dem i alt 22 point. Af deres seneste syv kampe mod hold fra top seks sikrede Liverpool sig 15 point og fem sejre. De indkasserede syv mål, mens de selv scorede 17 gange.

Manchester City vs Liverpool – Seneste nyt

Manchester City kan have op til fire fraværende spillere, når de på lørdag skal i kamp mod Liverpool. Benjamin Mendy får en fridag fra Manchester City-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Jack Grealish, Ruben Dias og Julian Alvarez er blandt de tre spillere, som mangler for Manchester City den kommende lørdag.

I værste fald må Liverpool finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i Premier League.

Virgil van Dijk, James Milner, Roberto Firmino, Diogo Jota, Luis Diaz og Arthur bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Liverpool, når de drager til Etihad Stadium.

Manchester City mod Liverpool – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Liverpool med de tre point i en 1-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på lørdag. Manchester City vandt tre af deres foregående ti kampe mod Liverpool, mens sidstnævnte vandt fire af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 4.00 i skrivende stund.

Liverpool scorede i deres seneste 5 opgør mod Manchester City i Premier League. Begge hold scorede i syv af de seneste ti kampe mellem Manchester City og Liverpool.

Manchester City mod Liverpool Spiltips

Der er nogle interessante navne på begge hold, hvis man søger efter en målmager. Erling Braut Haaland viser rigtig god form med tre mål i seks kampe og Manchester City bør bringe ham i spil mod Liverpool. Sidstnævnte ankommer med Mohamed Salah, der stod for fire mål i de seneste seks kampe.

Manchester City har været rimeligt skræmmende på hjemmebane med ni sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. Det blev også til uafgjort i en kampe, mens nul kastede nederlag af sig. Liverpool vandt tre af deres foregående 10 kampe på fremmed grund, spillede en uafgjort og tabte seks gange i denne stime. Manchester City holdt gæsterne på Etihad Stadium fra scoring seks gange i deres seneste 10 hjemmekampe. Liverpool præsterede et rent bur i tre af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i syv kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Manchester City præsterede et gennemsnit på 1.9 mål, mens Liverpool snittede 1.5 mål i disse. Begge hold scorede syv gange i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af Manchester Citys seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 3.1 mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i fire af de forrige ti kampe, som Liverpool spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.6 mål i disse kampe.