Manchester City vs Newcastle – Spilfiduser, Optakt og Odds

Der er mere end point på spil, når Manchester City tørner sammen med rivaler Newcastle i et derby Premier League på lørdag på Manchester City’s stadion.

Manchester City jagter førstepladsen i Premier League stillingen efter at have opnået 55 point på deres første 25 kampe. Newcastle er i hælene på dem med 41 point efter 23 runder, hvorved de ligger nummer 5 i tabellen.

Manchester City har spandevis af selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp den kommende lørdag Deres seneste ti kampe kastede fornemme 2.1 mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 21 garn. De lukkede ti mål ind i samme tidsrum, et snit på en pr. kamp med clean sheets i to af dem.

Newcastle er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for fem mål, mens Newcastle præsterede seks “clean sheets”. De indkasserede i snit 0.5 mål pr. kamp.

Manchester City er noteret for 17 sejre, og har desuden spillet fire uafgjorte, ligesom det er blevet til fire nederlag i Premier League i denne sæson.

Newcastle kigger på ti sejre, samt 11 uafgjorte såvel som to nederlag i Premier League. Newcastle er på en stærk stime af 8 udekampe i streg uden nederlag.

Vores tip

Facts og finurligheder for Manchester City v Newcastle.

  • Manchester City scorede i deres seneste 29 hjemmekampe
  • Manchester City vandt 24 af 26 af deres seneste hjemmekampe
  • Manchester City har ikke tabt 29 af 31 af deres seneste hjemmekampe
  • Manchester City scorede i 18 af deres seneste 20 kampe
  • Manchester City var i vandt 4 af deres seneste 5 hjemme kampe involveret i kampe med flere end 2.5 mål
  • I de seneste 14 Newcastle kampe, har summen af mål været under 3.5
  • Newcastle har ikke tabt 24 af 26 af deres seneste kampe
  • Newcastle har ikke tabt 13 af 15 af deres seneste udekampe
  • 9 af Newcastle’s seneste 11 kampe havde under 2.5 mål
  • I de seneste 6 Newcastle udekampe, har summen af mål været under 3.5

Form Manchester City mod Newcastle

Manchester City er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 1-1 mod RB Leipzig, før de bankede Bournemouth med 1-4. Senest blev Bristol City nedlagt i en 0-3 sejr. Manchester City vandt ingen af deres seneste seks ligakampe på Manchester City’s stadion, men spillede uafgjort en gange og led en nederlag. De lukkede syv ind og scorede selv 14.

Newcastle har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 1-1 mod Bournemouth, hvorefter de mod Liverpool tabte 0-2. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Manchester United, der vandt 2-0. Newcastle vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede tre uafgjort og led nul nederlag. De scorede ti mål, mens de samtidig indkasserede tre mål.

Manchester City opnåede 13 point fra deres foregående syv kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt fire sejre med 19 mål scoret og 13 indkasseret. Newcastle vandt fem sejre i deres foregående 11 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Premier League. De scorede 17 mål og lukkede ti ind. Dette indbragte dem 19 point.

Manchester City vs Newcastle – Seneste nyt

Manchester City kan have op til fire fraværende spillere, når de den kommende lørdag skal i kamp mod Newcastle. Benjamin Mendy behøver ikke klæde om, når Manchester City næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Jack Grealish, Ruben Dias og Julian Alvarez er alle ude af truppen, som Manchester City tager imod Newcastle med på Manchester City’s stadion.

Newcastle ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som på lørdag møder Manchester City.

Det er navne som Allan Saint-Maximin, Matt Targett og Emil Krafth, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Manchester City’s stadion.

Manchester City mod Newcastle – indbyrdes historik

Manchester City har trukket sig sejrrigt ud af 5 af de seneste 6 indbyrdes opgør mod Newcastle. Tilskuerne vil ikke have noget imod at få en lige så underholdende kamp, som sidste gang Manchester City stod overfor Newcastle. Det sluttede 3-3 i en fremragende Premier League duel imellem klubberne. Manchester City slog Newcastle syv gange i deres seneste ti meetings. I det seneste møde nappede Manchester City en 3-3 sejr mod deres kommende modstander på lørdag. Bookmakerne tilbyder odds 1.44 på ny hjemmesejr.

I 9 af de seneste 10 indbyrdes Premier League opgør mellem Manchester City og Newcastle blev der scoret mindst tre mål. I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Manchester City og Newcastle fandt begge vej til netmaskerne seks gange.

Manchester City mod Newcastle Spiltips

Det kører udmærket for Erling Braut Haaland, som står noteret for 27 kasser i løbet af denne sæson. Han fandt vej til netmaskerne fem gange i hans seneste seks kampe, så Manchester City håber helt sikkert, at han ifører sig målstøvlerne igen mod Newcastle på lørdag. Det virker som et fornuftigt valg at gå med Erling Braut Haaland til at finde vej til netmaskerne her.

Manchester City var i stand til at vinde otte af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort en gange. De led også en nederlag i denne serie. Newcastle sejrede i fem af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort tre gange og led to nederlag. Manchester City har set ni af deres seneste 10 hjemmekampe på Manchester City’s stadion byde på over 2.5 mål. Af disse 10, var der over 3.5 mål i seks af kampene. Der var over 2.5 mål i fem af Newcastles seneste 10 udekampe, der bød på over 3.5 mål to gange.

Der var over 3.5 mål i ni kampe af de foregående ti kampe kampe mellem disse to. Manchester City opererer med et snit på 3.1 mål i disse dueller, mens Newcastle ligger på 1.2 mål i gennemsnit. Begge hold var på tavlen seks gange undervejs. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af Manchester Citys seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 2.3 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i to af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 0.9 mål i disse kampe.