Kan Manchester United bremse Arsenal på Old Trafford

Manchester United tager den kommende torsdag imod Arsenal i Premier League på Old Trafford. Efter 13 kampe afviklet er The Red Devils placeret nummer 8 i stillingen med 18 point. Der er 5 points forskel til Arsenal, der som nummer 5 har samlet 23 point sammen. Manchester United har brug for en sejr den kommende torsdag for at lukke afstanden til Arsenal i stillingen i Premier League. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet. Når det kommer til mål, er The Red Devils ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 14 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.4 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 20 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs. Hvad målscoring angår, er Arsenal ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 15 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.5 pr. kamp. De indkasserede 8 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 0.8 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 6 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Manchester United v Arsenal.

  • Manchester United ikke vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • Manchester United ikke vundet i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
  • Manchester United har indkasseret mål i seneste 16 af 18 kampe;
  • Manchester United har indkasseret mål i de seneste 11 hjemmebane kampe i træk.
  • Arsenal har vundet i seneste 4 af 5 kampe;
  • Arsenal har scoret i seneste 8 af 10 kampe;
  • I 3 of 5 seneste Arsenal kampe var antal mål UNDER 3.5.

Form Manchester United mod Arsenal

Manchester United håber på yderligere point til samlingen.

Det er vanskeligt at pege fingre ad Arsenal, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. Manchester United har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Watford gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 4-1. De revancherede de med en sejr på 2-0 over Villarreal, inden de senest spillede 1-1 mod Chelsea.

Arsenal i fantastisk form.

Manchester United ser utroligt giftige ud i øjeblikket, hvor de spadserer fra det ene gode resultat til det næste. Arsenal har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Watford med 1-0. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 4-0 mod Liverpool. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 2-0 over Newcastle.

Manchester United er bookmakernes favorit til 1.85 på oddset, men i deres nuværende form kunne outsiderne fra The Gunners ligne et godt værdi-spil. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.85, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Manchester United 54% chance for at banke Arsenal. En pointdeling betaler 3.95 i gevinst på oddset, hvor imod The Gunners udbetaler 3.90 i gevinst på oddset for en sejr.

Manchester United v Arsenal Indbyrdes historik

Hverken Manchester United eller Arsenal formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i Premier League. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 0-0 kamp. Bookmakerne har Manchester United som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.85, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Manchester United 54% chance for at banke Arsenal. En pointdeling betaler 3.95 i gevinst på oddset, hvor imod Arsenal udbetaler 3.90 i gevinst på oddset for en sejr. Manchester United møder Arsenal med en historik imellem klubberne, der siger 2-4-4 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 3 gange i de seneste 10 kampe mellem Manchester United og Arsenal. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 5 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 14 fortæller os, hvor Manchester United og Arsenal ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på torsdag på Old Trafford.

Hold øje med…

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Bruno Fernandes. Han er topscorer for The Red Devils med 4 mål for sæsonen og præsterede desuden 0 i de seneste seks kampe.

Arsenal krydser til gengæld fingre for, at Emile Smith-Rowe kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 4 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 3 i de seneste seks.