Manchester United mod Arsenal – Optakt, Spilfiduser, Odds

Arsenal står overfor Manchester United på søndag i et Premier League møde på Old Trafford.

Arsenal nyder udsigten fra toppen af tabellen med 83 point for 36 ligakampe i denne sæson. Hjemmeholdet Manchester United ligger placeret som nummer 8 i Premier League med 54 point oven på 35 afviklede kampe.

Manchester United fik en seriøs øretæve i deres seneste kampe, og vil være tændte for at revanchere sig selv på søndag. Arsenal bør have en særdeles vanskelig kamp i vente.

Manchester United har før kampen på søndag et godkendt snit på 1.7 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 17 gange, mens de indkasserede 21 mål. Det er lig med 2.1 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent en gange.

Arsenal udviser anstændig målform, når man ser tilbage på deres seneste ti kampe. Her har de leveret et gennemsnit på 2.6 kasser pr. kamp, eller 26 mål i alt. De indkasserede også fem scoringer, eller et snit på 0.5 pr. kamp, hvori de holdt rent bur syv gange.

Manchester United har vundet 16 sejre, mens de har spillet seks uafgjorte og tabte desuden 13 kampe i denne sæson i Premier League. Manchester United har ikke holdt rent bur i deres seneste 7 kampe på stribe.

Arsenal kigger på 26 sejre, samt fem uafgjorte såvel som fem nederlag i Premier League. Arsenal er noteret for 4 sejre på stribe.

  • Manchester United scorede i deres seneste 21 kampe
  • I 14 af de seneste 16 kampe Manchester United har spillet i Premier League, har begge hold scoret
  • Manchester United scorede i deres seneste 16 kampe i Premier League
  • I 12 af de seneste 14 kampe Manchester United har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Manchester United i 15 af de seneste 17 kampe i Premier League
  • Arsenal var i vandt 14 af deres seneste 16 kampe i Premier League involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • Arsenal vandt 14 af 16 af deres seneste kampe i Premier League
  • Arsenal har ikke tabt 15 af 16 af deres seneste kampe i Premier League
  • Arsenal har i vandt 5 af de seneste 7 kampe i Premier League ikke indkasseret et mål
  • Arsenal har i vandt 5 af de seneste 7 ude kampe i Premier League ikke indkasseret et mål

Form Manchester United mod Arsenal

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Manchester United i øjeblikket. Mod Sheffield United satte de sig igennem i en 4-2 sejr, før de spillede 1-1 mod Burnley. I sidste runde gik de dog ned med 4-0 mod Crystal Palace. De havde håbet at booke plads i en europæisk turnering i denne sæson. Efterhånden som sæsonafslutningen nærmer sig, ser det stadigt vanskeligere ud for Manchester United at opnå målet. Manchester United vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til to uafgjorte og en nederlag. De scorede 13 mål, men lukkede også syv ind.

Arsenal har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Chelsea nedlagt 5-0, hvorpå Tottenham blev fejet til side med 2-3. Senest gik formen ud over Bournemouth, der blev slået med 3-0. Arsenal har været fremragende i deres seneste seks udekampe i Premier League, der indbragte fem sejre, en uafgjort og nul nederlag. De scorede 19 mål og indkasserede to på deres vej.

Manchester United har opnået 16 point fra deres seneste 16 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Premier League. De vandt fire kampe med en score på 21 mål for og 31 imod. Arsenal scorede 37 mål og lukkede 16 ind i deres seneste 16 kampe mod hold fra den øverste halvdel af tabellen i Premier League. Det indbragte dem ni sejre og 31 point.

Manchester United vs Arsenal – Seneste nyt

Manchester United kan i værste fald risikere at have hele syv spillere på fraværslisten når de på søndag igen skal i kamp. Andre Onana får en fridag fra Manchester United-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Luke Shaw, Lisandro Martinez, Aaron Wan-Bissaka, Anthony Martial, Mason Mount, Antony og Tyrell Malacia er alle ude af truppen, som Manchester United tager imod Arsenal med på Old Trafford.

I værste fald må Arsenal finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i Premier League.

Emile Smith Rowe, Oleksandr Zinchenko, Gabriel Jesus, Fabio Vieira, Thomas Partey og Jurrien Timber bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Arsenal, når de drager til Old Trafford.

Manchester United mod Arsenal – indbyrdes historik

Manchester United har gjort rent bord de sidste 3 gange de har spillet hjemme i Old Trafford mod Arsenal. Med sejre på 3-1 og 3-2 i deres seneste to opgør mod Manchester United ser Arsenal uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. Arsenal synes at have et godt øje til Manchester United, som de har slået seks gange i deres seneste ti kampe.

I de seneste 6 indbyrdes opgør i Premier League imellem Manchester United og Arsenal blev der scoret mindst fire mål i hver eneste kamp. Af de seneste ti indbyrdes opgør mellem Manchester United og Arsenal var der gevinst på over 2.5 mål fem gange.

Manchester United mod Arsenal Spiltips

Det er vanskeligt at komme udenom Leandro Trossard, når man leder efter en mulig målscorer, da han viser god form. Han fandt vej til netmaskerne fire gange i de seneste seks kampe i Premier League for Arsenal. Hans sæsontotal i Premier League siger 16 mål. Med seks mål i seks kampe for Manchester United i Premier League, er Bruno Fernandes også en spiller, der er værd at holde øje med.

Manchester United høstede tre point i fem af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led to nederlag i denne serie. Arsenal sikrede sig syv sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt to nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Manchester United på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i syv af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i to af Arsenals seneste 10 udekampe.

Der var over 3.5 mål i fem kampe af de foregående ti kampe kampe mellem disse to. Manchester United opererer med et snit på 1.1 mål i disse dueller, mens Arsenal ligger på 1.8 mål i gennemsnit. Begge hold var på tavlen seks gange undervejs. Der blev scoret over 2.5 mål i syv af Manchester Uniteds sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.2 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i fem af de forrige ti kampe, som Arsenal spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på to mål i disse kampe.