Villa vælter ikke Old Trafford i nytårsbrag

Der spilles to aftenkampe i Premier League på denne årets første dag i 2021. Den sidste af disse finder sted i Manchester, hvor hjemmeholdet United tager imod Aston Villa på Old Trafford. Hjemmeholdet giver 1.74 for en sejr på oddset. Gevinst til formstærke Aston Villa kan til gengæld spilles til 4.35 på oddset i en kamp, hvor dommer Michael Oliver fløjter kick off kl. 21.00.

Hjemmeholdet er i prægtig form og har hen over julen gjort sig til førsteudfordrer af Liverpools førsteplads. Der er fire sejre i fem kampe og nul nederlag for Ole Gunnar Solkjærs tropper. Et acceptabelt udbytte for at sige det beskedent. Senest gik det ud over Wolverhampton, der rejste tomhændede fra Old Trafford efter 1-0 til hjemmeholdet.

Udeholdet er også i prægtig form og har formået at indsætte 11 af de seneste 15 mulige point på kontoen. I fire af disse fem kampe holdt de også nullet, så selvtilliden er tårnhøj hos Dean Smiths tropper. Det placerer Aston Villa på en femteplads, bare fire point fra andenpladsen. Som om det i sig selv ikke er forbløffende, så har The Villains spillet både én og to kampe færre end de øvrige hold i toppen.

Manchester United har en helt utroligt god indbyrdes historik mod Aston Villa. The Red Devils vandt otte af de seneste 10 opgør. Til gengæld blev det kun til én sejr til Aston Villa i disse 10 kampe. Rekordmestrene er ikke ligefrem blevet dårligere i mellemtiden. I fem af de seneste 10 kampe var begge hold på tavlen. Syv af deres seneste 10 indbyrdes opgør over 2.5 mål.

Formen er fremragende hos Aston Villa, men det tætpakkede program kan også begynde at gøre ondt. Truppen er dybere, hvad kvaliteten angår hos Manchester United. Sidstnævnte har desuden en fremragende historik mod fredagens gæster. I Uniteds nuværende form kan vi ikke argumentere for pointtab.

Flere interessante tips