Manchester United mod Bournemouth – Optakt, Spilfiduser, Odds

Vurderet ud fra oddset på kampen ligner tre point nærmest en pligt, når Manchester Unitedpå tirsdag møder Bournemouth. Favoritternes formkurve over de seneste uger bakker den store favoritværdighed op.

Et kig på stillingen i turneringen viser, at den nuværende forskel mellem de to hold her er 16 point og 11 pladser.

Med tre sejre i træk er Manchester United klar til at møde hvem som helst, for ikke at tale om Bournemouth, der vil være motiverede af ikke at blive næste offer i serien.

Manchester United har før opgøret den kommende tirsdag et anstændigt gennemsnit på 1.6 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 16 mål samtidig med, at de indkasserede 12 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.2 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 5 gange.

Bournemouth er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 17 mål, mens Bournemouth præsterede 2 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.7 mål pr. kamp.

Manchester United har vundet 10 sejre, mens de har spillet 2 uafgjorte og tabte desuden 4 kampe i denne sæson i Premier League.

Bournemouth kigger på 4 sejre, samt 4 uafgjorte såvel som 9 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Manchester United v Bournemouth.

  • Manchester United har i vandt 5 af de seneste 6 hjemme kampe ikke indkasseret et mål
  • 12 af Manchester United’s seneste 14 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Manchester United scorede i 16 af deres seneste 18 kampe
  • Manchester United vandt 9 af 11 af deres seneste hjemmekampe
  • Manchester United har ikke tabt 10 af 11 af deres seneste hjemmekampe
  • Der er scoret imod Bournemouth i de seneste 11 udekampe
  • Bournemouth har i tabte 3 af de seneste 4 ude kampe ikke scorede et mål
  • Bournemouth tabte deres seneste 4 udekampe
  • Bournemouth har ikke vundet 9 af 11 af deres seneste udekampe
  • Der er scoret imod Bournemouth i 11 af de seneste 13 kampe

Form Manchester United mod Bournemouth

Manchester United er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende tirsdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Burnley nedlagt 2-0, hvorefter det blev 3-0 mod Nottingham Forrest. Senest måtte også Wolverhampton bøje sig i et 0-1 nederlag. Manchester United har vist potent form på Old Trafford med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også 11 mål, mens de tillod 2 imod, spillede 1 uafgjort og tabte 0.

Bournemouth har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 1-0 af Newcastle, før Chelsea satte sig igennem med 2-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Crystal Palace, der satte sig igennem med 0-2. Bournemouth kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 2 gange og led 3 nederlag. De indkasserede 13 mål og scorede selv 9.

Manchester United tog 18 point fra deres seneste 7 opgør mod hold, der befinder sig i den nedre halvdel af tabellen i Premier League. Dette har kastet 6 sejre af sig efter 10 mål scoret og 4 indkasseret. Bournemouth opnåede 0 sejre og 1 point i de seneste 5 kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede 3 gange i disse kampe, men lukkede også selv 20 ind.

Manchester United vs Bournemouth – Seneste nyt

Manchester United kan have op til 5 spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Bournemouth på tirsdag.

Scott McTominay, Lisandro Martinez, Diogo Dalot, Jadon Sancho og Axel Tuanzebe er blandt de 5 spillere, som mangler for Manchester United den kommende tirsdag.

I værste fald må Bournemouth finde sig i at have 5 spillere ude til deres kommende duel i Premier League.

Det er navne som Junior Stanislas, Ryan Fredericks, Marcus Tavernier, Neto og David Brooks, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Old Trafford.

Manchester United mod Bournemouth – indbyrdes historik

Manchester United har trukket sig sejrrigt ud af 7 af de seneste 9 indbyrdes opgør mod Bournemouth. I det seneste opgør mellem disse to løb Manchester United med de tre point i en 5-2 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende tirsdag. Manchester United har en 7-1-2 historik mod Bournemouth, som de bankede 5-2 i deres seneste indbyrdes opgør. Bookmakerne har værterne til at vinde igen til odds 1.28.

Bournemouth scorede i deres seneste 4 opgør mod Manchester United i Premier League. Begge hold på måltavlen kom ud 7 gange i de foregående 10 indbyrdes opgør mellem Manchester United og Bournemouth.

Manchester United mod Bournemouth Spiltips

Kieffer Moore virker til at være i anstændig form for Bournemouth, da han var på tavlen 3 gange i hans seneste seks kampe i Premier League. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Manchester United, som er store favoritter til sejren den kommende tirsdag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Marcus Rashford, som stod for 3 mål i hans seneste seks kampe.

Manchester United var i stand til at vinde 8 af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort 1 gange. De led også 1 nederlag i denne serie. Bournemouth sejrede i 2 af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort 2 gange og led 6 nederlag. Manchester United har set 6 af deres seneste 10 kampe i Old Trafford gå 2.5 mål. Der var over 2.5 mål i 7 Bournemouths seneste 10 udekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i 6 kampe av de seneste 10 kampe mellom disse to klubbene. Manchester United presterte 2.2 mål i gjennomsnitt, mens Bournemouth presterte 1 mål i snitt. Begge lag skåret 7 gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af Manchester Uniteds sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.7 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i 5 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.4 mål i disse kampe.