Manchester United mod Brentford – Optakt, Spilfiduser, Odds

Manchester United står overfor Manchester United den kommende lørdag i et Brentford møde på Old Trafford.

Manchester United går ind til runde 8 som nummer 10 i Brentford tabellen med ni point på kontoen. Med syv runder bag dem har Manchester United samlet syv point, hvilket giver dem en placering som nummer 14 i stillingen.

Manchester United kommer til deres næste Brentford kampe med et beskedent gennemsnit på 1.4 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 14 gange og indkasserede selv 13 mål. Det er 1.3 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur tre gange.

Manchester United har stået for 1.6 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende lørdag. De scorede 16 mål selv, men tillod også 11 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.1 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur tre gange.

Manchester United har endnu ikke spillet uafgjort i denne sæson i Brentford, men kan i stedet fremvise tre sejre og fire nederlag.

Manchester United kan blot fremvise en enkelt sejr efter syv spillede kampe i Brentford i denne sæson. De har spillet uafgjort fire gange og lidt to nederlag.

Vores tip

  • Manchester United scorede i 37 af deres seneste 39 hjemmekampe
  • Manchester United scorede i 18 af deres seneste 20 kampe
  • I 7 af de seneste 9 hjemmekampe Manchester United har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Manchester United i 11 af de seneste 13 kampe
  • I 4 af de seneste 5 kampe Manchester United har spillet, har begge hold scoret
  • Brentford har ikke vundet 10 af 12 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Brentford i 10 af de seneste 12 kampe
  • Der er scoret imod Brentford i 10 af de seneste 12 udekampe
  • I 4 af de seneste 5 kampe Brentford har spillet, har begge hold scoret
  • I 5 af de seneste 7 udekampe Brentford har spillet, har begge hold scoret

Form Manchester United mod Brentford

Manchester United har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 3-0 sejr over Crystal Palace. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 0-1 til Crystal Palace, siden 2-3 mod Galatasaray. Manchester United vandt fire af deres seneste seks hjemmekampe i Premier League, hvori de også spillede uafgjort nul gange og led to nederlag. De scorede 11 mål og lukkede otte.

Bare ét point forhindrer Brentford i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 1-3 og 0-1 mod Everton og Arsenal. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 1-1 mod Nottingham Forrest. Brentford vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede en uafgjort og led to nederlag. De scorede ni mål, mens de samtidig indkasserede fire mål.

Manchester United tog ni point fra deres seneste tre opgør mod hold, der befinder sig i den nedre halvdel af tabellen i Premier League. Dette har kastet tre sejre af sig efter fem mål scoret og to indkasseret.

Manchester United vs Brentford – Seneste nyt

Manchester United kan i værste fald risikere at have hele otte spillere på fraværslisten når de den kommende lørdag igen skal i kamp.

Sergio Reguilon, Harry Maguire, Aaron Wan-Bissaka, Antony, Mason Mount, Luke Shaw, Kobbie Mainoo og Tyrell Malacia er alle ude af truppen, som Manchester United tager imod Brentford med på Old Trafford.

Brentford ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som den kommende lørdag møder Manchester United.

Rico Henry, Mikkel Damsgaard, Shandon Baptiste og Joshua Dasilva bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Brentford, når de drager til Old Trafford.

Manchester United mod Brentford – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Manchester United med de tre point i en 1-0 kamp, der blev spillet på Old Trafford den 5 april 2023. Manchester United går til kampen mod Brentford med en 3-0-1 statistik for deres seneste fire møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 75%.

Begge hold scorede i en af de seneste fire kampe mellem Manchester United og Brentford.

Manchester United mod Brentford Spiltips

Bruno Fernandes fandt vej til netmaskerne to gange i de foregående seks kampe i Premier League for Manchester United. Det skal ikke generere dem, hvis også finder vej til netmaskerne den kommende lørdag. Gamblere vil også have et godt øje til Bryan Mbeumo i håb om, at han kan føje til de tre mål, han præsterede i de seneste seks kampe i Premier League for Brentford.

Manchester United høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led fem nederlag i denne serie. Brentford sikrede sig tre sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort fire gange samt tre nederlag. Manchester United har ikke været alt for gode til at holde rent bur på Old Trafford, da de kun noterede sig to sejre til nul i deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre kampe af de seneste fire kampe mellem disse to hold. Manchester United præsterede et gennemsnit på 1.75 mål, mens Brentford snittede 1.25 mål i disse. Begge hold scorede en gang i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af Manchester Uniteds seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.5 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i fire af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.1 mål i disse kampe.