Man. United tilbage på sporet mod Brighton

Der venter Brighton en svær kamp, når de brager ind i topholdet Manchester United den kommende søndag til en kamp i Premier League på Old Trafford. Manchester United er placeret nummer 2 i stillingen med 57 point for 29 kampe, og 25 point bagefter efter 29 kampe ligger Brighton nummer 16.

Manchester United vil være stærkt motiverede efter at lukke hullet i stillingen til Manchester City når de to parter mødes den kommende søndag.

The Red Devils drømmer om mere.

The Red Devils har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. I deres seneste tre kampe sikrede Manchester United sig en 1-0 sejr mod West Ham, før de vandt en 1-0 sejr mod AC Milan i Europa League for så senest at lide et 3-1 nederlag mod Leicester .

The Red Devils har leveret som forventet med 3 sejre i de seneste 6 hjemme kampe siden februar. Derfor er de selvfølgelig også bookmakernes store favorit til at sikre tre point på søndag.

The Seagulls håber på frisk start.

End ikke sejren i sidste runde kan dække over, at formen hos Brighton har været dårlig i den senere tid. The Seagulls gik ned 2-1 i en kamp mod Leicester, hvorefter de vandt en 2-1 sejr mod Southampton, inden de smadrede Newcastle 3-0 i deres foregående tre kampe.

The Seagulls kan tage anstændige 3 sejre i de seneste 6 ude kampe siden januar med ind til deres kommende kamp. Selv ude ligner den kommende kamp dog stadig en stor mundfuld for The Seagulls.

Manchester United vs The Seagulls h2h

Head-2-Head

Manchester United jagter revanche for sjældent nederlag

The Red Devils havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 3-2 tilbage i september 2020 i Premier League. I de foregående 7 kampe mellem Manchester United og Brighton bød 5 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 4 af de 10 kampe. Manchester United nyder generelt et vist overtag mod Brighton, som de har besejret 5 gange i deres 7 seneste møder i Premier League.

  • Manchester United er ubesejret i de seneste 9 kampe i træk;
  • Manchester United er ubesejret i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
  • I 5 of 7 seneste Manchester United kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Manchester United har scoret i seneste 6 af 8 kampe.
  • Brighton har scoret i seneste 7 af 9 kampe;
  • I 4 of 6 seneste Brighton kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Brighton har indkasseret mål i seneste 5 af 7 kampe;
  • I 3 seneste Brighton kampe i træk var antal mål OVER 2.5.