Manchester United mod Brighton i Premier League runde 18 – optakt, odds og spilfiduser

Manchester United er store favoritter til at tage alle tre point i kampen på Old Trafford den kommende lørdag. Gæsterne fra Brighton ankommer ikke med en formkurve i Premier League, som på nogen måde kan matche favoritternes.

Som nummer 6 har The Red Devils formået at skrabe 27 point sammen for 16 kampe. Med 20 point har The Seagulls for 16 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 13 i Premier League.

Brighton går ind til kampen mod The Red Devils på lørdag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i Premier League. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Når det kommer til mål, er Manchester United ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 13 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.3 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 19 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.9 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Brighton ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 6 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.6 pr. kamp. De indkasserede 12 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.2 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Manchester United v Brighton.

 • Der er scoret imod Manchester United i 17 af de seneste 19 hjemmekampe
 • Manchester United scorede i 13 af deres seneste 15 kampe
 • Manchester United har ikke tabt deres seneste 6 kampe
 • Manchester United vandt 3 af 4 af deres seneste kampe
 • Brighton har ikke vundet deres seneste 11 kampe
 • I 6 af de seneste 8 kampe Brighton har spillet, har begge hold scoret
 • Brighton uafgjort 5 af 6 af deres seneste kampe
 • Brighton har ikke tabt 5 af 6 af deres seneste kampe
 • Brighton scorede i 6 af deres seneste 8 kampe
 • I de seneste 6 Manchester United kampe mod Brighton var summen af mål over 2.5
 • Manchester United har vandt i de 5 seneste kampe i træk mod Brighton
 • I 5 af de seneste 6 kampe Manchester United har spillet mod Brighton har begge hold scoret
 • Manchester United har har ikke tabt i de 5 seneste kampe i træk mod Brighton
 • Manchester United har scorede i de seneste 6 kampe i træk de har spillet mod Brighton

Form Manchester United mod Brighton

Manchester United inde i god stime.

Manchester United virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Crystal Palace, der blev nedlagt 1-0. Herefter spillede de 1-1 mod BSC Young Boys, hvorpå Norwich blev besejret 1-0.

Brighton håber på frisk start.

Det er ikke helt skidt for Brighton, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod West Ham, hvorefter de havnede i en ny pointdeling. Denne gang sluttede det 1-1 mod Southampton, før de desværre tabte med 0-1 til Wolves.

På baggrund af de seneste resultater for begge parter finder vi det en satsning værd at gå med The Red Devils til 1.62 på oddset. Et væddemål på Brighton giver dig netop nu 4.90 retur på oddset, hvilket svarer til, at bookmakerne giver dem 20% chance for at slå Manchester United. Ønsker du at placere dine indsatser på Manchester United, kan de spilles til 1.62 på oddset.

Manchester United v Brighton Indbyrdes historik

Manchester United havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-1 tilbage i april 2021 i Premier League. Manchester United møder Brighton med en historik imellem klubberne, der siger 6-0-2 for deres seneste 8 kampe i Premier League. I de foregående 8 kampe mellem Manchester United og Brighton bød 6 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 5 af de 10 kampe.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 18 fortæller os, hvor Manchester United og Brighton ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende lørdag på Old Trafford.

Hold øje med…

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Cristiano Ronaldo. Han er topscorer for The Red Devils med 7 mål for sæsonen og præsterede desuden 4 i de seneste seks kampe.

Brighton krydser til gengæld fingre for, at Neal Maupay kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 6 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 2 i de seneste seks.