Ingen gaver fra Manchester United mod BSC Young Boys

The Red Devils tager imod BSC Young Boys den kommende onsdag til en sidste kamp i gruppespillet i Champions League i denne omgang. Hvem skal med til forårets knockout-kampe, hvem bliver efterladt i kulden? Brikkerne falder på plads i denne sjette runde. 

Manchester United oser af selvtillid inden deres kamp den kommende onsdag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste 10 kampe. Manchester United præsterede flotte 2.3 mål pr. kamp, eller sammenlagt 23 kasser. De indkasserede 16 mål, et gennemsnit på 1.6 pr. kamp med clean sheets i 2 af dem. 

Hvad målscoring angår, er BSC Young Boys ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 19 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.9 pr. kamp. De indkasserede 19 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.9 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 0 gange i denne serie.

Manchester United v BSC Young Boys statistik og historik

I skrivende stund kan en hjemmesejr til Manchester United spilles til 1.40, mens bedste odds på uafgjort er 4.95. Endelig kaster en udesejr til BSC Young Boys 7.35 af sig på oddset.

Manchester United står med 10 point for deres første fem kampe, og er klar til næste runde i Champions League. De har endda også sikret førstepladsen, hvorfor kampen onsdag aften kun har kosmetisk betydning for dem.

BSC Young Boys ligger på sidstepladsen med fire point inden sidste runde. De vil dog uden tvivl sætte en ære i at tage tredjepladsen og den kan stadig nås. Det kræver dog en sejr i Manchester.

På baggrund af de seneste stærke præstationer virker The Red Devils til at have en god chance for endnu en sejr mod BSC Young Boys. Bookmakerne giver Manchester United 71% chance for at tage tre point mod BSC Young Boys. Det svarer til, at man får 1.40 på oddset for sejr til Manchester United, mens uafgjort giver 4.95 gange igen. En væddemål på en udesejr til BSC Young Boys betaler dig pengene 7.35 gange igen på oddset.

Facts og finurligheder for Manchester United v BSC Young Boys.

  • Manchester United er ubesejret i de seneste 4 kampe i træk;
  • Manchester United har vundet i seneste 4 af 5 hjemmebane kampe;
  • I 12 of 14 seneste Manchester United kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Manchester United har indkasseret mål i seneste 14 af 16 kampe.
  • BSC Young Boys ikke vundet i de seneste 4 kampe i træk;
  • BSC Young Boys har indkasseret mål i seneste 33 af 35 kampe;
  • BSC Young Boys har indkasseret mål i de seneste 10 kampe i træk;
  • I 6 of 8 seneste BSC Young Boys kampe var antal mål OVER 2.5.

Lineup Manchester United vs BSC Young Boys

Form Manchester United møder BSC Young Boys

Manchester United er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 1-1 mod Chelsea, før de bankede Arsenal med 3-2. Senest blev Crystal Palace nedlagt i en 1-0 sejr.

Det er alt eller intet for BSC Young Boys i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 1-0 nederlag mod FC Zuerich, hvortil de svarede igen mod FC Lugano i en 3-1 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 1-2 mod Servette FC.

Manchester United v BSC Young Boys Indbyrdes historik

BSC Young Boys havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-1 tilbage i september 2021 i Champions League. Manchester United møder BSC Young Boys med en historik imellem klubberne, der siger 2-0-1 for deres seneste 3 kampe i Champions League.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: The Red Devils giver 1.40 for en sejr, uafgjort betaler 4.95 retur, mens BSC Young Boys giver 7.35 på oddset.

Hold øje med…

Manchester United satser på Cristiano Ronaldo til endnu engang at vise talenterne frem, som han har gjort i deres seneste seks kampe, hvori han stod for 3 mål. Jordan Pefok scorede 3 gange i de seneste seks kampe for BSC Young Boys og han håber selvfølgelig på at udvide totalen her.