Manchester United kan forkorte afstanden til Manchester City

Det er toppen af tabellen, som møder den tunge ende af tabellen, når Manchester United tager imod Burnley på Old Trafford. Med en placering som nummer 2 i tabellen har Manchester United samlet 63 point efter 31 kampe. På 33 point befinder The Clarets sig rangeret som nummer 16 for lige så mange kampe.

The Red Devils vil være stærkt motiverede efter at lukke hullet i stillingen til Manchester City når de to parter mødes på søndag.

Manchester United i fantastisk form.

Manchester United går ind til kampen her med bunkevis af selvtillid efter fine 5 sejre i de seneste 6 kampe. Deres seneste tre kampe gav først Manchester United en 2-0 sejr mod Granada i Europa League, herefter fulgte en 3-1 sejr mod Tottenham, mens de i den seneste kamp fik en 2-0 gevinst mod Granada i Europa League.

Manchester United har leveret solide præstationer på eget græs med 4 sejre i de seneste 6 kampe siden februar. Yderligere en sejr til kontoen virker ikke som et usandsynligt udfald den kommende søndag.

The Clarets drømmer om at stoppe ringe stime.

Burnley ankommer til kampen den kommende søndag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i de senere uger. I deres tre foregående kampe sikrede Burnley sig en 2-1 sejr mod Everton, hvorefter de led et 3-2 nederlag mod Southampton for senest at lide et 2-1 nederlag mod Newcastle.

Burnley kan tage anstændige 3 sejre i de seneste 6 ude kampe siden januar med ind til deres kommende kamp. Ikke desto mindre ligner den næste udekamp en stor mundfuld for Burnley.

Manchester United vs Burnley h2h

Head-2-Head

Manchester United skal udvide overlegen historik

Burnley trak det korteste strå, da Manchester United vandt en 1-0 sejr i deres seneste møde i Premier League. Resultatet var revanche for den 2-0 sejr Burnley noterede sig i den forrige kamp. Begge parter gik forholdsvis forsigtigt til værks i de seneste kampe imellem dem. I 7 af deres 10 foregående opgør præsterede mindst ét af holdene et clean sheet. Man kan konstatere, at Manchester United på det seneste har været i stand til at “læse” Burnley godt med en 6-3-1 historik i Premier League før denne kamp.

  • Manchester United har vundet i de seneste 4 kampe i træk;
  • Manchester United er ubesejret i de seneste 11 kampe i træk;
  • Manchester United har vundet i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • Manchester United er ubesejret i de seneste 5 hjemmebane kampe i træk.
  • Burnley har indkasseret mål i seneste 11 af 13 kampe;
  • Burnley har scoret i seneste 8 af 10 kampe;
  • I 4 of 6 seneste Burnley kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Burnley har indkasseret mål i de seneste 6 kampe i træk.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Manchester United giver 1.30 for en sejr, uafgjort betaler 5.00 retur, mens Burnley giver 9.50 på oddset.