Manchester United mod Burnley i Premier League runde 20 – optakt, odds og spilfiduser

Manchester United er af bookmakerne gjort til forholdsvis klare favoritter, når de har besøg af Burnley på torsdag i Premier League. Tre point til favoritholdet betaler 1.33 i gevinst på oddset, når de tørner sammen på Old Trafford.

Manchester United ligger nummer 7 i stillingen med 28 point efter at have afviklet 17 kampe. 17 point efter, som nummer 18, finder man Burnley placering efter 17 kampe.

Burnley går ind til kampen mod Manchester United på torsdag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i Premier League. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Når det kommer til mål, er The Red Devils ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 13 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.3 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 19 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.9 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er The Clarets ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 11 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De indkasserede 12 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.2 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Manchester United v Burnley.

 • Der er scoret imod Manchester United i 17 af de seneste 19 hjemmekampe
 • Manchester United scorede i 13 af deres seneste 15 kampe
 • Manchester United har ikke tabt deres seneste 6 kampe
 • Manchester United vandt 3 af 4 af deres seneste kampe
 • Burnley har ikke vundet 13 af 15 af deres seneste kampe
 • Burnley uafgjort 4 af 5 af deres seneste kampe
 • Burnley har ikke tabt 5 af 6 af deres seneste kampe
 • Burnley ikke scoret i deres seneste 3 kampe
 • Manchester United har har ikke tabt i 12 af 13 seneste kampe mod Burnley
 • Manchester United har scorede i 8 af de senest 9 kampe mod Burnley
 • I 5 ud af 7 seneste Manchester United kampe mod Burnley var antallet af mål under 2.5
 • Manchester United har vandt i 5 af 7 seneste kampe mod Burnley
 • I 5 ud af 7 seneste Manchester United hjemmekampe mod Burnley var antallet af mål over 2.5

Form Manchester United mod Burnley

Manchester United fortsætter pointhøsten.

Manchester United går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 1-1 pointdeling mod BSC Young Boys, før de nedlage Norwich med 1-0. Mod Newcastle blev der delt i porten i en 1-1 kamp.

Burnley drømmer om at stoppe ringe stime.

Burnley har været lettere middelmådige i deres seneste tre kampe, der ikke bragte en sejr med sig. Mod Wolves blev det 0-0, hvorefter Newcastle viste sig for stærke og sejrede 1-0. Senest lykkedes det dog at nappe det ene point i en 0-0 kamp mod West Ham.

På baggrund af de seneste resultater for begge parter finder vi det en satsning værd at gå med Manchester United til 1.33 på oddset. Et væddemål på Burnley giver dig netop nu 9.50 retur på oddset, hvilket svarer til, at bookmakerne giver dem 11% chance for at slå Manchester United. Ønsker du at placere dine indsatser på Manchester United, kan de spilles til 1.33 på oddset.

Manchester United v Burnley Indbyrdes historik

Manchester United havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 3-1 tilbage i April 2021 i Premier League. Manchester United går ind til opgøret med en historik mod Burnley, der siger 6-3-1 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 3 gange i de seneste 10 kampe mellem Manchester United og Burnley. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 3 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Manchester United og Burnley hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 20. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på torsdag på Old Trafford i vente.

Flere mål i vente

Hold øje med Cristiano Ronaldo når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 3 gange i seks kampe for The Red Devils, mens sæsontotalen læser 7 kasser lige nu.

Maxwel Cornet har stået det rette sted 2 gange i seks kampe for Burnley, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 5 mål.