Manchester United mod Chelsea – Optakt, Spilfiduser, Odds

Manchester United byder velkommen til Chelsea i Premier League på onsdag på Old Trafford.

Manchester United går ind til runde 15 som nummer 7 i Premier League tabellen med 24 point på kontoen. Med 14 runder bag dem har Chelsea samlet 19 point, hvilket giver dem en placering som nummer 10 i stillingen.

Eftersom Manchester United står med en god mulighed for at understrege deres ambition om en plads i top seks ved at slå Chelsea på på onsdag, burde vi have en spændende kamp i vente.

Manchester United kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv ti mål. Det er en mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur fire gange.

Chelsea har stået for to mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på onsdag. De scorede 20 mål selv, men tillod også 17 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.7 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur to gange.

Manchester United er noteret for otte sejre, og har desuden spillet nul uafgjorte, ligesom det er blevet til seks nederlag i Premier League i denne sæson.

Chelsea har indtil videre præsteret fem sejre og fire uafgjorte samt fem nederlag i Premier League. Chelseas seneste 4 kampe bød på over 3.5 mål.

Vores tip

  • 9 af Manchester United’s seneste 11 kampe havde under 3.5 mål
  • 7 af Manchester United’s seneste 8 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Manchester United scorede i 5 af deres seneste 6 kampe
  • Der er scoret imod Manchester United i 5 af de seneste 7 hjemmekampe
  • Manchester United har ikke tabt 3 af 4 af deres seneste kampe
  • I de seneste 3 Chelsea kampe, har summen af mål været over 4.5
  • I de seneste 3 Chelsea udekampe, har summen af mål været over 4.5
  • Der er scoret imod Chelsea i 14 af de seneste 16 udekampe
  • I de seneste 3 kampe i træk Chelsea har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 3 udekampe i træk Chelsea har spillet, har begge hold scoret

Form Manchester United mod Chelsea

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Manchester United i øjeblikket. Mod Everton satte de sig igennem i en 0-3 sejr, før de spillede 3-3 mod Galatasaray. I sidste runde gik de dog ned med 1-0 mod Newcastle. Manchester United vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til nul uafgjorte og tre nederlag. De scorede syv mål, men lukkede også ti ind.

Chelsea har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Manchester City sluttede 4-4, hvorpå et 4-1 nederlag mod Newcastle fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Brighton blev nedlagt med 3-2. Chelsea vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede en uafgjort og led to nederlag. De scorede 12 mål, mens de samtidig indkasserede ni mål.

Chelsea vandt to sejre i deres foregående otte kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Premier League. De scorede 16 mål og lukkede 18 ind. Dette indbragte dem ni point.

Manchester United vs Chelsea – Seneste nyt

Manchester United kan i værste fald risikere at have hele ni spillere på fraværslisten når de på onsdag igen skal i kamp. Jadon Sancho får en fridag fra Manchester United-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Mason Mount, Christian Eriksen, Jonny Evans, Casemiro, Lisandro Martinez, Harry Maguire, Antony, Mason Mount og Tyrell Malacia er alle ude af truppen, som Manchester United tager imod Chelsea med på Old Trafford.

Chelsea må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele ni har skavanker af varierende art. Blandt de fraværende spillere i Chelsea-truppen, er Conor Gallagher i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Malo Gusto, Ben Chilwell, Romeo Lavia, Carney Chukwuemeka, Trevoh Chalobah, Christopher Nkunku, Wesley Fofana og Marcus Bettinelli bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Chelsea, når de drager til Old Trafford.

Manchester United mod Chelsea – indbyrdes historik

Chelsea formåede ikke at vinde én eneste af deres foregående 11 kampe mod Manchester United. Manchester United vandt 4-1 sidste gang de to rivaler spillede mod hinanden og har helt sikkert planer om at hente tre point igen den kommende onsdag. Manchester United vandt fire af deres foregående ti kampe mod Chelsea, mens sidstnævnte vandt en af disse og resten sluttede uafgjort.

Manchester United scorede mindst én gang i de seneste 4 indbyrdes opgør mod Chelsea i Premier League. Begge hold scorede i seks af de seneste ti kampe mellem Manchester United og Chelsea.

Manchester United mod Chelsea Spiltips

Med bare ét mål i Premier League på det seneste er Victor Nilsson Lindeloef ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Chelsea sætter deres lid til, at Nicolas Jackson kan vise tænder igen efter fire mål i de seneste seks kampe i Premier League.

Manchester United vandt fem af deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer, mens det blev til fem nederlag. Chelsea vandt fire af deres seneste 10 udekampe, og spillede en uafgjort, mens det blev til fem nederlag. Manchester United spillede ikke én eneste af deres foregående 10 Premier League kampe på hjemmebane uafgjort. Chelsea delte point i en af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Manchester United præsterede et gennemsnit på 1.6 mål, mens Chelsea snittede 0.7 mål i disse. Begge hold scorede seks gange i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af Manchester Uniteds seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.4 mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i seks af de forrige ti kampe, som Chelsea spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 2.3 mål i disse kampe.