Ronaldo og Manchester United følger op mod Palace

Såvel Manchester United som Crystal Palace ligger godt placeret midt i tabellen i Premier League. Der er dog ingen grund til ikke at stræbe højere, hvorfor der bør være en intens kamp i vente på søndag.

Manchester United er placeret som nummer 7 i tabellen med 21 point efter 14 kampe. Crystal Palace ligger på en placering som nummer 11 i stillingen med 16 point ovenpå deres 14 opgør.

Crystal Palace går ind til kampen mod Manchester United den kommende søndag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i Premier League. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Når det kommer til mål, er Manchester United ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 13 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.3 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 21 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2.1 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Crystal Palace ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 14 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.4 pr. kamp. De indkasserede 15 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.5 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Manchester United v Crystal Palace.

  • Manchester United har indkasseret mål i seneste 17 af 19 kampe;
  • Manchester United har indkasseret mål i de seneste 12 hjemmebane kampe i træk;
  • I 5 of 7 seneste Manchester United kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Manchester United har scoret i seneste 6 af 8 kampe.
  • Crystal Palace ikke vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • Crystal Palace har scoret i seneste 10 af 12 kampe;
  • Crystal Palace har indkasseret mål i seneste 8 af 10 kampe;
  • I 4 of 6 seneste Crystal Palace kampe var antal mål UNDER 3.5.

Form Manchester United mod Crystal Palace

The Red Devils håber på yderligere point til samlingen.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for Crystal Palace igennem de seneste ugers kampe. Manchester United virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Villarreal, der blev nedlagt 2-0. Herefter spillede de 1-1 mod Chelsea, hvorpå Arsenal blev besejret 3-2.

Crystal Palace håber på yderligere point til samlingen.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for The Eagles igennem de seneste ugers kampe. Crystal Palace har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 3-3 mod Burnley, hvorefter de mod Aston Villa tabte 1-2. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Leeds, der vandt 1-0.

Manchester United v Crystal Palace Indbyrdes historik

Hverken Manchester United eller Crystal Palace formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i Premier League. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 0-0 kamp. Bookmakerne har Manchester United som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.56, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Manchester United 64% chance for at banke Crystal Palace. En pointdeling betaler 4.10 i gevinst på oddset, hvor imod Crystal Palace udbetaler 6.00 i gevinst på oddset for en sejr. Manchester United går ind til opgøret med en historik mod Crystal Palace, der siger 6-2-2 for deres seneste 10 kampe i Premier League. I 6 af de seneste 10 opgør mellem Manchester United og Crystal Palace var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Manchester United og Crystal Palace hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 15. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende søndag på Old Trafford i vente.

Flere mål i vente

Hold øje med Cristiano Ronaldo når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 5 gange i seks kampe for The Red Devils, mens sæsontotalen læser 6 kasser lige nu.

Conor Gallagher har stået det rette sted 3 gange i seks kampe for Crystal Palace, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 4 mål.