Manchester United mod Crystal Palace – Optakt, Spilfiduser, Odds

Crystal Palace tager imod Manchester United på Old Trafford i runde 7 den kommende lørdag i Crystal Palace.

Crystal Palace er nummer 9 i tabellen med ni point efter seks kampe, mens Manchester United rangerer som nummer 10 med otte point efter seks kampe.

Manchester United fik én over snuden i deres seneste kamp, og skulle gerne være tændte på at revanchere sig den kommende lørdag. Crystal Palace bør være varsom for den trussel, de sårede gæster repræsenterer.

Crystal Palace har før kampen den kommende lørdag et godkendt snit på 1.6 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 16 gange, mens de indkasserede 12 mål. Det er lig med 1.2 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent fire gange.

Manchester United er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 11 mål, mens Manchester United præsterede tre “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.1 mål pr. kamp.

Crystal Palace har endnu ikke spillet uafgjort i denne sæson i Crystal Palace, men kan i stedet fremvise tre sejre og tre nederlag.

Manchester United har indtil videre præsteret to sejre og to uafgjorte samt to nederlag i Crystal Palace.

Vores tip

  • Manchester United scorede i 37 af deres seneste 39 hjemmekampe
  • Manchester United scorede i 18 af deres seneste 20 kampe
  • I 7 af de seneste 9 hjemmekampe Manchester United har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Manchester United i 11 af de seneste 13 kampe
  • I 4 af de seneste 5 kampe Manchester United har spillet, har begge hold scoret
  • Crystal Palace scorede i 11 af deres seneste 13 kampe
  • I de seneste 3 udekampe i træk Crystal Palace har spillet, har begge hold scoret
  • I 4 af de seneste 5 kampe Crystal Palace har spillet, har begge hold scoret
  • Crystal Palace har ikke tabt 7 af 9 af deres seneste kampe
  • Crystal Palace scorede i deres seneste 5 udekampe

Form Manchester United mod Crystal Palace

Manchester United har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 4-3 til Bayern Munich. De svarede stærkt igen mod Burnley, som blev slået 0-1, før de sejrede 3-0 over Crystal Palace. Manchester United går ind til sæsonen som kandidater til en placering i top tre, men mere end en tredjeplads vil sandsynligvis være at betragte som en stor overraskelse. Manchester United har vist potent form på Old Trafford med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også 13 mål, mens de tillod syv imod, spillede nul uafgjort og tabte en.

Bare ét point forhindrer Crystal Palace i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 3-1 af Aston Villa, før de sikrede det ene point i en 0-0 kamp mod Fulham. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Manchester United, som satte sig igennem med 3-0. En placering i den øvre halvdel af tabellen er den ultimative drøm for Crystal Palace, men en mere realistisk målsætning er nok bare at redde en ny sæson i Premier League. Crystal Palace kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede ni mål og scorede selv fem.

Manchester United vs Crystal Palace – Seneste nyt

Manchester United kan i værste fald risikere at have hele syv spillere på fraværslisten når de den kommende lørdag igen skal i kamp.

Harry Maguire, Aaron Wan-Bissaka, Antony, Mason Mount, Luke Shaw, Kobbie Mainoo og Tyrell Malacia er alle ude af truppen, som Manchester United tager imod Crystal Palace med på Old Trafford.

Crystal Palace ser ud til at skulle se bort fra fem spillere til truppen, som den kommende lørdag møder Manchester United.

Det er navne som James Tomkins, Jefferson Lerma, Matheus Franca, Michael Olise og Nathan Ferguson, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Old Trafford.

Manchester United mod Crystal Palace – indbyrdes historik

Manchester United har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 5 indbyrdes opgør mod Crystal Palace. I det seneste opgør mellem disse to løb Manchester United med de tre point i en 2-1 kamp, der blev spillet på Old Trafford den 4 februar 2023. Manchester United går til kampen mod Crystal Palace med en 4-3-3 statistik for deres seneste ti møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 40%.

Begge hold scorede i fem af de seneste ti kampe mellem Manchester United og Crystal Palace.

Manchester United mod Crystal Palace Spiltips

Bruno Fernandes fandt vej til netmaskerne to gange i de foregående seks kampe i Premier League for Manchester United. Det skal ikke generere dem, hvis også finder vej til netmaskerne den kommende lørdag. Gamblere vil også have et godt øje til Odsonne Edouard i håb om, at han kan føje til de fire mål, han præsterede i de seneste seks kampe i Premier League for Crystal Palace.

Manchester United var i stand til at vinde fem af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort en gange. De led også fire nederlag i denne serie. Crystal Palace sejrede i tre af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort to gange og led fem nederlag. Manchester United scorede kun kampens første mål fire gange i deres seneste 10 kampe på Old Trafford. Crystal Palace scorede kampens første kasse i tre af deres seneste 10 udekampe.

Der var under 2.5 mål i fire kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Manchester United har et gennemsnit på 1.1 mål i de opgør, har Crystal Palace et snit på 0.9 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst fem gange. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Manchester Uniteds sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.7 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fire af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.3 mål i disse kampe.