Overraskelsen lurer i Manchester

Det ligner en vanskelig opgave at opbygge en sag på vegne af Everton på lørdag i Premier League. Alt andet end en sejr til Manchester United vil være en overraskelse. Det er sidste sæsons nummer 2 med med 74 point, der byder velkommen til sidste sæsons nummer 10 i denne runde 7 i Premier League.  

Manchester United lægger beslag på placeringen som nummer 4 i Premier League med 13 point for deres første 6 kampe. På en plads nummer 5 følger Everton med samme point antal. Bookmakerne giver Manchester United 68% chance for at tage tre point mod Everton. Det svarer til, at man får 1.47 på oddset for sejr til The Red Devils, mens aufgjort giver 4.25 gange igen. Et væddemål på en udesejr til The Toffees betaler dig pengene 7.35 gange igen på oddset.

Everton går ind til kampen som store outsidere, men The Toffees ved, at de kan overhale Manchester United i stillingen i Premier League med en sejr og med Manchster United på slingrekurs er det måske ikke helt umuligt.

Vores tip

Facts og stats for Manchester United vs Everton.

  • Manchester United har scoret i seneste 15 af 17 kampe;
  • Manchester United har indkasseret mål i seneste 13 af 15 kampe;
  • Der er scoret imod Manchester United i de seneste 9 af 11 kampe;
  • I 3 of 5 seneste Manchester United kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • I 5 of 7 seneste Everton kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Everton har scoret i seneste 6 af 8 kampe;
  • Everton har indkasseret mål i seneste 5 af 7 kampe;
  • I 2 of 4 seneste Everton kampe var antal mål UNDER 3.5.

Form Manchester United vs Everton

Manchester United forsat uden stabilitet.

Manchester United har på på det seneste leveret under forventningerne – og ligner p.t. ikke et hold der skal spille med om pokaler. Seneste tabte Manchester United 1-0 til West Ham i cuppen,  hvorefter de fulgte op med et  pinligt 1-0 nederlag hjemme mod Aston Villa, inden de senest fik en heldig og uforten 2-1 sejr mod Villarreal i Champions League.

Everton inde i en god stime.

Everton går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. Everton har startet sæsonen stærkt dog med et lille form dyk i deres seneste tre kampe hvor det blev til et 3-0 nederlag mod Aston Villa, en 2-2 uafgjort mod Queens P.R. og senest en 2-0 sejr mod Norwich.

Manchester United er bookmakernes favorit til 1.43 på oddset, men de spiller ikke som et top hold så outsiderne fra Everton ligner et godt alternativt værdi-spil til odds 7.35.

Manchester United v Everton Indbyrdes historik

I deres seneste opgør i Premier League måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en kamp der endte 3-3. Manchester United’s historik med Everton siger 4-5-1 for deres seneste 10 kampe i Premier League. I de foregående 10 kampe mellem Manchester United og Everton havde 5 af dem på mere end to mål og begge klubber scorede desuden mål i 7 af de 10 kampe.

Stilling i Premier League

Formstærk måltyv

Cristiano Ronaldo virker ustoppelig og scorer mål på samlebånd. Han har været på pletten 5 gange i seks seneste  kampe for Manchester United. Hos Everton er det p.t. Andros Townsend som scorer målene. 5 gange har han stået det rette sted i de seneste seks kampe for Everton, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen mod Manchester United.