Manchester United mod Everton – Optakt, Spilfiduser, Odds

Manchester United tager på hjemmebanen Old Trafford imod Everton, der kommer forbi den kommende lørdag til et opgør i Premier League.

Manchester United er placeret som nummer 4 i tabellen i Premier League, da de indtil videre har opnået 53 point til samlingen. Everton har opnået 27 point, hvilket placerer dem som nummer 16 efter 29 runder.

Manchester United kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv 16 mål. Det er 1.6 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur fire gange.

Hvad målscoring angår, er Everton ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne otte gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 0.8 pr. kamp. De indkasserede 15 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.5 pr. kamp. De klarede at holde målet rent tre gange i denne serie.

Manchester United har vundet 16 sejre, mens de har spillet fem uafgjorte og tabte desuden syv kampe i denne sæson i Premier League. Manchester United er på en fantastisk stime af intet mindre end 13 kampe i træk på Old Trafford uden nederlag.

Everton kigger på seks sejre, samt ni uafgjorte såvel som 14 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Manchester United v Everton.

  • Manchester United har ikke tabt deres seneste 23 hjemmekampe
  • Manchester United var i vandt 16 af deres seneste 18 hjemme kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • Manchester United vandt 19 af 21 af deres seneste hjemmekampe
  • Manchester United har ikke tabt 23 af 25 af deres seneste kampe
  • Manchester United scorede i 23 af deres seneste 25 kampe
  • Everton har ikke vundet deres seneste 12 udekampe
  • Der er scoret imod Everton i 18 af de seneste 20 udekampe
  • I de seneste 3 Everton udekampe, har summen af mål været over 3.5
  • I de seneste 3 Everton udekampe, har summen af mål været over 2.5
  • 3 af Everton’s seneste 4 kampe havde over 3.5 mål

Form Manchester United mod Everton

Manchester United har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Fulham med 3-1. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 2-0 mod Newcastle. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 1-0 over Brentford. Manchester United præsterede flotte fire hjemmesejre af de seneste seks på eget græs i Premier League, mens to sluttede uafgjort og det blev til nul nederlag. De hamrede ti i kassen selv, mens de lukkede fire mål ind.

Everton har været godt organiserede i deres seneste tre kampe, som sammenlagt kastede fem point af sig. De lagde ud med at banke Brentford med 1-0 før de lod sig nøje med det ene point i en 2-2 kamp mod Chelsea. Deres seneste opgave indbragte endnu engang uafgjort, da de spillede 1-1 mod Tottenham. Everton formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i Premier League. De opnåede tre uafgjorte og tabte tre, hvori de indkasserede 13 og scorede fem mål.

Manchester United scorede 23 mål og indkasserede seks i deres seneste 14 kampe mod hold fra den nederste halvdel af Premier League tabellen. De opnåede 34 point og ti sejre. Manchester United scorede otte mål og indkasserede selv 22 i deres foregående 15 opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i Premier League. Dette førte til to sejre og 11 point.

Manchester United vs Everton – Seneste nyt

Manchester United kan have op til fem fraværende spillere, når de på lørdag skal i kamp mod Everton. Mason Greenwood behøver ikke klæde om, når Manchester United næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Marcel Sabitzer, Donny van de Beek, Lisandro Martinez og Jadon Sancho er alle ude af truppen, som Manchester United tager imod Everton med på Old Trafford.

Everton ser ud til at skulle se bort fra fem spillere til truppen, som den kommende lørdag møder Manchester United.

Alex Iwobi, Nathan Patterson, Michael Keane, James Garner og Andros Townsend bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Everton, når de drager til Old Trafford.

Manchester United mod Everton – indbyrdes historik

Manchester United har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 7 indbyrdes opgør mod Everton. I det seneste opgør mellem disse to løb Manchester United med de tre point i en 1-2 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende lørdag. Uafgjort kan meget vel være vejen at gå her, da deres seneste møder har været meget jævnbyrdige opgør. Manchester United vandt fem af de seneste fem opgør, mens Everton vandt en af de foregående ti kampe. Der er odds 1.50 på en sejr til hjemmeholdet.

Everton scorede i deres seneste 9 opgør mod Manchester United i Premier League. Af de seneste ti indbyrdes opgør mellem Manchester United og Everton var der gevinst på over 2.5 mål fem gange.

Manchester United mod Everton Spiltips

Det kører udmærket for Marcus Rashford, som står noteret for 15 kasser i løbet af denne sæson. Han fandt vej til netmaskerne fire gange i hans seneste seks kampe, så Manchester United håber helt sikkert, at han ifører sig målstøvlerne igen mod Everton den kommende lørdag. Det virker som et fornuftigt valg at gå med Marcus Rashford til at finde vej til netmaskerne her.

Manchester United vandt otte af deres foregående 10 kampe på eget græs og spillede to gange uafgjort i en stime, der ikke kastede ét eneste nederlag af sig. Everton vandt nul af deres seneste 10 udekampe på tværs af alle turneringer, mens de spillede uafgjort fire gange og tabte seks kampe. Målene flyder rimeligt frit for Manchester United på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i fem af Evertons seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. Manchester United præsterede et gennemsnit på 1.5 mål, mens Everton landede et snit på 1.4 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen syv gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Manchester Uniteds seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.6 mål på vejen. Der blev scoret mere end 2.5 mål i tre af de seneste ti kampe, som Everton spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 0.8 mål undervejs i processen.