Manchester United mod F.C. København – Optakt, Spilfiduser, Odds

Manchester United skal op imod F.C. København den kommende tirsdag i en kamp spillet på Old Trafford. Det er tredje runde af gruppespillet i Champions League, hvor begge fortsat vil være yderst opsatte på at føje til pointkontoen.

Oven på to runder af kampe i gruppespillet ligger Manchester United som nummer fire med nul point, mens F.C. København har samlet en point som nummer tre.

Manchester United har før opgøret på tirsdag et anstændigt gennemsnit på 1.7 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 17 mål samtidig med, at de indkasserede 17 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.7 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur en gange.

F.C. København har stået for 1.7 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende tirsdag. De scorede 17 mål selv, men tillod også 15 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.5 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur tre gange.

  • Manchester United scorede i 21 af deres seneste 23 hjemmekampe
  • Manchester United scorede i 12 af deres seneste 14 kampe
  • 7 af Manchester United’s seneste 9 kampe havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod Manchester United i 11 af de seneste 13 hjemmekampe
  • 5 af Manchester United’s seneste 6 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • F.C. København har ikke tabt deres seneste 15 udekampe
  • F.C. København scorede i deres seneste 17 udekampe
  • F.C. København scorede i 29 af deres seneste 31 kampe
  • I 4 af de seneste 5 udekampe F.C. København har spillet, har begge hold scoret
  • 4 af F.C. København’s seneste 5 udekampe havde over 3.5 mål

Odds til kampen mellem Manchester United og F.C. København leveres af Bet365. For a full list of odds for the match visit Bet365.com

Odds på kampen: Manchester United (1.36) | Uafgjort (5.00) | F.C. København (7.50)

Over/Under mål (O/U): Under 2.5 (2.25) | Over 2.5 (1.61)

Begge hold til at score (O/U): BTTS Nej (1.80) | BTTS Nej (1.95)

Mangler du en bookmaker til Manchester United mod F.C. København? Få et risikofrit væddemål her.

Manchester United vs F.C. København – Seneste nyt

Manchester United kan i værste fald risikere at have hele otte spillere på fraværslisten når de på tirsdag igen skal i kamp. Jadon Sancho får en fridag fra Manchester United-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Casemiro, Harry Maguire, Aaron Wan-Bissaka, Antony, Mason Mount, Luke Shaw, Kobbie Mainoo og Tyrell Malacia er blandt de otte spillere, som mangler for Manchester United den kommende tirsdag.

F.C. København ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som den kommende tirsdag møder Manchester United. Blandt de fraværende spillere i F.C. København-truppen, er Kevin Diks i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Birger Meling, Nicolai Boilesen og William Clem, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Old Trafford.

Lineup Manchester United vs F.C. København

Form Manchester United mod F.C. København

Manchester United har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 2-3 til Galatasaray. De svarede stærkt igen mod Brentford, som blev slået 2-1, før de sejrede 1-2 over Sheffield United.

F.C. København har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 1-2 mod Bayern München, hvorefter de opnåede 1-1 mod AGF. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 2-1 i opgøret mod Vejle BK.

Manchester United mod F.C. København – indbyrdes historik

Sidste gang disse to hold stødte sammen, sikrede Manchester United sig en 1-0 sejr. Er vi på vej mod et lignende resultat på tirsdag? Når Manchester United går ind til kampen mod F.C. København på Old Trafford, gør de det med en indbyrdes historik, der siger 2-0-1 i deres tidligere tre opgør.

Manchester United var i stand til at vinde fem af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort en gang. De led også fire nederlag i denne serie. F.C. København sejrede i fem af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort fire gange og led et nederlag. F.C. København præsterede tre sejre uden at lukke mål ind i deres seneste 10 udekampe.

Manchester United mod F.C. København – Hold øje med…

Viktor Claesson virker til at være i anstændig form for F.C. København, da han var på tavlen to gange i hans seneste seks kampe i Champions League. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Manchester United, som er store favoritter til sejren den kommende tirsdag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Rasmus Hoejlund, som stod for tre mål i hans seneste seks kampe.