Manchester United skal samle sig mod fallerede Fulham

Det er toppen af tabellen, som møder den tunge ende af tabellen, når The Red Devils tager imod Fulham på Old Trafford. Manchester United indtager pladsen som nummer 2 i Premier League med 70 point efter 36 kampe. Fulham er 43 point bagefter som nummer 18 for 36 kampe.

Nederlag i deres seneste 4 kampe i streg har lagt en seriøs dæmper på humøret i og omkring klubben i Fulham. Desværre for dem kan der vente yderligere skuffelser, når de skal op imod The Red Devils på Old Trafford.

Manchester United fortsat skidt kørende.

Manchester United ankommer til kampen den kommende tirsdag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i de senere uger. Manchester United seneste 3 kampe byder på en 3-1 sejr mod Aston Villa, et 2-1 nederlag mod Leicester og senest et 4-2 nederlag mod Liverpool .

Manchester United har leveret solide præstationer på eget græs med 4 sejre i de seneste 6 kampe siden april. Yderligere en sejr til kontoen virker ikke som et usandsynligt udfald den kommende tirsdag.

Fulham fanget i stime af nederlag.

Stakkels Fulham går tomhændede ind til deres kommende kamp i Premier League efter en sløj stime af 3 nederlag i træk. Resultaterne for de foregående tre kampe siger, at Fulham måtte bide i græsset mod Chelsea i et 2-0 nederlag, hvorefter de noterede et 2-0 nederlag mod Burnley mens den seneste kamp resulterede i et 3-1 nederlag mod Southampton.

Fulham står noteret for 3 nederlag i de seneste 6 kampe siden februar på udebane. At se dem gå tomhændede igennem deres kommende kamp ude vil ikke være en kæmpe overraskelse.

Manchester United vs Fulham h2h

The Red Devils skal udvide overlegen historik

The Red Devils havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-1 tilbage i januar 2021 i Premier League. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 7 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. The Red Devils synes at have et nærmest kærligt forhold til Fulham, som de har besejret 9 gange i de 10 seneste opgør i Premier League.

Stats and facts for Manchester United and Fulham.

  • Manchester UnitedManchester United har scoret i de seneste 12 hjemmebane kampe i træk;
  • Manchester UnitedI 6 of 8 seneste Manchester United kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Manchester UnitedManchester United har scoret i seneste 8 af 10 kampe;
  • Manchester UnitedI 4 of 6 seneste Manchester United kampe var antal mål OVER 3.5.
  • FulhamFulham har tabt i de seneste 3 kampe i træk;
  • FulhamFulham ikke vundet i de seneste 8 kampe i træk;
  • FulhamFulham ikke vundet i de seneste 4 udebane kampe i træk;
  • FulhamFulham har tabt i seneste 7 af 8 kampe.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Manchester United giver 1.33 for en sejr, uafgjort betaler 5.50 retur, mens Fulham giver 9.00 på oddset.