Manchester United mod Fulham – Optakt, Spilfiduser, Odds

Fulham står overfor Manchester United på lørdag i et Premier League møde på Old Trafford.

Manchester United går ind til runde 26 som nummer 6 i Premier League tabellen med 44 point på kontoen. Med 25 runder bag dem har Fulham samlet 29 point, hvilket giver dem en placering som nummer 12 i stillingen.

Jagten på top seks for Manchester United kan blive til virkelighed, hvis de besejrer Fulham på den kommende lørdag, hvilket lover en spændende kamp.

Manchester United har før opgøret den kommende lørdag et anstændigt gennemsnit på 1.7 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 17 mål samtidig med, at de indkasserede 16 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.6 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur to gange.

Fulham er i øjeblikket anstændige målscorere med 13 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.3 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 15 mål, mens Fulham præsterede to “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.5 mål pr. kamp.

Manchester United er noteret for 14 sejre, og har desuden spillet to uafgjorte, ligesom det er blevet til ni nederlag i Premier League i denne sæson. Manchester United noterede sig en sejr i deres seneste 4 kampe på stribe.

Fulham har indtil videre præsteret otte sejre og fem uafgjorte samt 12 nederlag i Premier League.

Vores tip

  • 9 af Manchester United’s seneste 11 hjemmekampe i Premier League havde over 2.5 mål
  • I de seneste 6 Manchester United kampe i Premier League, har summen af mål været over 2.5
  • 7 af Manchester United’s seneste 8 kampe havde over 2.5 mål
  • Manchester United var i vandt de seneste 4 kampe i træk involveret i opgør med over 2.5 mål
  • Manchester United var i vandt de seneste 4 kampe i træk involveret i opgør med flere end 1.5 mål
  • Fulham har ikke vundet deres seneste 11 udekampe i Premier League
  • Der er scoret imod Fulham i de seneste 11 udekampe
  • 8 af Fulham’s seneste 9 udekampe havde over 2.5 mål
  • Fulham har ikke vundet 12 af 14 af deres seneste udekampe
  • 10 af Fulham’s seneste 12 kampe havde under 3.5 mål

Form Manchester United mod Fulham

Manchester United er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende lørdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev West Ham nedlagt 3-0, hvorefter det blev 1-2 mod Aston Villa. Senest måtte også Luton bøje sig i et 1-2 nederlag. Manchester United vandt fire af deres seneste seks ligakampe på Old Trafford, men spillede uafgjort en gang og led en nederlag. De lukkede otte ind og scorede selv 11.

Fulham har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 2-2 kamp mod Burnley, før de sejrede 3-1 mod Bournemouth. Desværre blev sejren fulgt op af et 1-2 nederlag mod Aston Villa. Fulham vandt ingen af deres foregående seks udekampe i Premier League, som i stedet kastede en uafgjorte og fem nederlag af sig. De lukkede 16 mål ind og scorede selv seks.

Manchester United scorede 21 mål og indkasserede 14 i deres seneste 13 kampe mod hold fra den nederste halvdel af Premier League tabellen. De opnåede 30 point og ti sejre. Fulham opnåede en sejre og fire point i de seneste otte kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede ti gange i disse kampe, men lukkede også selv 20 ind.

Manchester United vs Fulham – Seneste nyt

Manchester United kan i værste fald risikere at have hele syv spillere på fraværslisten når de på lørdag igen skal i kamp. Andre Onana får en fridag fra Manchester United-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Luke Shaw, Lisandro Martinez, Aaron Wan-Bissaka, Anthony Martial, Mason Mount, Antony og Tyrell Malacia er blandt de syv spillere, som mangler for Manchester United på lørdag.

Fulham ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som den kommende lørdag møder Manchester United. Blandt de fraværende spillere i Fulham-truppen, er Calvin Bassey i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Kenny Tete og Raul Jimenez bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Fulham, når de drager til Old Trafford.

Manchester United mod Fulham – indbyrdes historik

Fulham formåede ikke at vinde én eneste af deres foregående 18 kampe mod Manchester United. Manchester United vandt 0-1 sidste gang de to rivaler spillede mod hinanden og har helt sikkert planer om at hente tre point igen på lørdag. Manchester United har generelt overtaget mod Fulham,, og kan fremvise en nydelig 8-2-0 historik før deres næste interne duel. Bookmakernes bedste odds for en hjemmesejr er 1.55.

Manchester United scorede mindst én gang i de seneste 18 indbyrdes opgør mod Fulham i Premier League. Begge hold scorede i syv af de seneste ti kampe mellem Manchester United og Fulham.

Manchester United mod Fulham Spiltips

Rasmus Hoejlund har seks mål i seks Premier League kampe for Manchester United, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Fulham. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Rodrigo Muniz, der har banket fire mål ind i Premier League.

Manchester United var i stand til at vinde fem af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort en gange. De led også fire nederlag i denne serie. Fulham sejrede i en af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort tre gange og led seks nederlag. Manchester United sætter næsen op efter at komme på tavlen på lørdag, da Fulham var ude af stand til at holde rent bur én eneste gang i deres seneste 10 udekampe. Værterne kæmpede sig til tre clean sheets i deres seneste 10 kampe på eget græs.

Der blev scoret over 2.5 mål i syv kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Manchester United præsterede et gennemsnit på 2.1 mål, mens Fulham snittede 0.8 mål i disse. Begge hold scorede syv gange i disse kampe. Der var over 2.5 mål i otte af Manchester Uniteds foregående ti hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et snit på 2.3 mål i processen. Over 2.5 blev der scoret i fem af de forrige ti kampe, som Fulham spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.1 mål i disse kampe.