Manchester United skal revanchere pinligt nederlag

Manchester United blev udsat for spot, spe og diverse hånligheder, da de måtte rejse fra den tyrkiske millionby Istanbul med et nederlag til tirsdagens modstander. Der er mulighed for revanche, og bookmakerne er overbeviste om, at de får den, hvorfor et-tallet kun giver odds 1.25. Nærer man optimisme på vegne af Istanbulspor, skal man jagte to-tallet til odds 14.00.

Manchester United vandt for første gang i månedsvis en hjemmekamp i Premier League lørdag aften, da West Bromwich blev besejret 1-0. Det var alt andet end overbevisende, der skulle et straffespark og et efterfølgende omspark til for at gennembryde “Baggies”-defensiven. Det har dog stadig været en lettelse endelig at få en sejr igen på Old Trafford.

Istanbul startede den tyrkiske sæson elendigt, men er kommet lidt efter det på det seneste. De tabte dog deres nyligste kamp mod rivalerne fra Besiktas, der førte overlegent 3-0, inden Istanbul fik lov at pynte på resultatet.

Vi tror ikke på, at Manchester United smider point igen, da vi ganske enkelt ikke tror på, at Istanbul har niveauet. Én gang måske. Ikke to. Men der er ingen af Istanbuls første tre kampe, som havde mere end tre mål så vi lander på nedenstående kombi.

Flere interessante tips