Manchester United mod Leeds i Premier League runde 1 – optakt, odds og spilfiduser

Manchester United er klare favoritter, når de har besøg af Leeds på Old Trafford den 14. August kl. 13.30 i Premier League. Tre point til favoritholdet betaler 1.52 i gevinst på oddset. Manchester United sluttede som nummer to i sidste sæson med 74 point, og i denne runde 1 i Premier League står de overfor Leeds, der sluttede sidste sæson som nummer 9 og med 59 point.

Facts og finurligheder for Manchester United vs Leeds.

  • Leeds har vundet i de seneste 4 kampe i træk;
  • Leeds har vundet i seneste 4 af 5 kampe;
  • Leeds har vundet i seneste 4 af 5 udebane kampe;
  • Leeds har scoret i seneste 8 af 10 kampe.

Form Manchester United vs Leeds

Manchester United håber på sejr

Tæller vi sidste sæsons afsluttende resultater med har Manchester United i deres forgange tre kampe noteret sig en 1-1 uafgjort mod Fulham, en 2-1 sejr mod Wolves og senest en 1-1 uafgjort mod Villarreal i Europa League.

Leeds vil fortsætte stimen

Tæller vi sidste sæsons afsluttende resultater med har Leeds i deres forgange tre kampe noteret sig en 4-0 sejr mod Burnley, en 2-0 sejr mod Southampton og senest en 3-1 sejr mod West Brom.

Manchester United v Leeds Indbyrdes historik

Det seneste indbyrdes opgør i Premier League mellem Manchester United og Leeds fandt sted i December 2020. Kampen gik ikke over i historien, men gav dog en stærk gevinst på oddset via resultatet 0-0. Manchester United møder Leeds med en historik imellem klubberne, der siger 5-4-1 for deres seneste 10 kampe i Premier League. I 4 af de seneste 10 opgør mellem Manchester United og Leeds var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.