Leicester skal straffe Manchester Uniteds monsterprogram

Manchester United tager på tirsdag imod Leicester i Premier League på Old Trafford. Manchester United er placeret som nummer 2 i stillingen med 70 point for 34 kampe. Leicester ligger til gengæld 7 point bagefter som nummer 4.

Såvel Manchester United som Leicester har kig på at erobre terræn i dette clash fra den sjove ende af Premier League.

Manchester United inde i god stime.

The Red Devils vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. Deres seneste tre kampe gav først Manchester United en 6-2 sejr mod Roma i Europa League, herefter fulgte et 3-2 nederlag mod Roma i Europa League, mens de i den seneste kamp sikrede sig en komfortabel 3-1 ude sejr over Aston Villa.

Manchester United virker brandvarme på hjemmebane og med 5 sejre i de seneste 6 kampe siden marts vil pointtab her uden tvivl føles som en skuffelse.

Leicester håber på yderligere point til samlingen.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for The Foxes igennem de seneste ugers kampe. Resultaterne for de foregående tre kampe siger, at Leicester vandt 2-1 mod Crystal Palace, hvorefter de noterede en 1-1 uafgjort mod Southampton mens den seneste kamp resulterede i et 4-2 nederlag mod Newcastle.

Formen kunne godt være bedre hos Leicester og de får brug for masser af kampgejst, hvis de skal forbedre deres nuværede historik, der siger 2 sejre og 1 nederlag i de seneste 6 kampe.

The Red Devils vs Leicester h2h

Manchester United skal udvide overlegen historik

Der var gevinst på oddset, hvis du satsede på uafgjort, da The Red Devils senest mødte Leicester på King Power Stadium. Ingen af de to klubber formåede nemlig at gribe overtaget i kampen, der emmede ud i en 2-2. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 5 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. The Red Devils plejer at være glade for at møde The Foxes, og tog sig kærligt af alle tre point 7 gange i de seneste 10 kampes i Premier League.

Stats and facts for Manchester United and Leicester.

  • Manchester United er ubesejret i de seneste 14 kampe i træk;
  • Manchester United har vundet i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
  • Manchester United er ubesejret i de seneste 6 hjemmebane kampe i træk;
  • Manchester United har vundet i seneste 6 af 7 kampe.
  • Leicester har scoret i seneste 20 af 22 kampe;
  • Leicester har indkasseret mål i seneste 10 af 12 kampe;
  • I 6 of 8 seneste Leicester kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Leicester har scoret i de seneste 5 udebane kampe i træk.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: The Red Devils giver 1.22 for en sejr, uafgjort betaler 6.00 retur, mens Leicester giver 10.50 på oddset.