Ærkerivalerne Liverpool og Manchester United i nyt nabo-clash

Manchester United tager imod Liverpool på Old Trafford i runde 34 den kommende søndag i Premier League. The Red Devils er placeret nummer 2 i stillingen med 67 point for 33 kampe, og 13 point bagefter efter 33 kampe ligger Liverpool nummer 6.

The Red Devils i forrygende form.

The Red Devils rider på toppen af en formkurve og fortsætter med at feje det meste modstand til side. Deres seneste tre kampe gav først Manchester United en 2-0 sejr mod Granada i Europa League, herefter fulgte en 3-1 sejr mod Burnley, mens de i den seneste kamp delte point i en 0-0 uafgjort kamp mod Leeds.

Manchester United har været forholdsvis godt kørende hjemme med 4 sejre i de seneste 6 kampe. De kunne godt ligne et stærkt værdi-spil på oddset til at sætte tre point på kontoen.

Liverpool drømmer om mere.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for Liverpool igennem de seneste ugers kampe. Resultaterne for de foregående tre kampe siger, at Liverpool sluttede med en 0-0 uafgjort mod Real Madrid i Champions League, hvorefter de noterede i en 1-1 uafgjort mod Leeds for senest at agere den ene part i i en 1-1 uafgjort mod Newcastle.

Deres nuværende stærke form ude, som siger 4 sejre i de seneste 6 kampe siden februar, kan være dét, der udgør forskellen for Liverpool den kommende søndag.

Manchester United vs The Reds h2h

Head-2-Head

Ny pointdeling på menuen?

Respekten for rivalen vejede i sidste ende tungere end lysten til sejr, da Manchester United og Liverpool senest mødte hinanden i Premier League. En sejr havde lunet godt på begges konto, men kampen mundede ud i 0-0 på Old Trafford. De foregående kampe mellem disse to har ikke just været spækket med action på målfronten, da 8 af de seneste 10 sluttede under 2.5 mål. Desuden præsterede mindst ét af holdene at holde rent bur i 4 i de seneste 10 kampe. Begge hold har noteret sig 2 sejre i deres seneste 10 kampe i Premier League, mens 6 kampe sluttede uafgjort. Måske ligger værdien på oddset i krydset.

  • Manchester United er ubesejret i de seneste 13 kampe i træk;
  • Manchester United har vundet i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
  • Manchester United er ubesejret i de seneste 6 hjemmebane kampe i træk;
  • Manchester United har vundet i seneste 5 af 6 kampe.
  • Liverpool er ubesejret i de seneste 5 kampe i træk;
  • Liverpool er ubesejret i de seneste 4 udebane kampe i træk;
  • I 7 of 9 seneste Liverpool kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Liverpool har scoret i seneste 6 af 8 kampe.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Manchester United giver 2.80 for en sejr, uafgjort betaler 3.50 retur, mens The Reds giver 2.40 på oddset.