Manchester United kan lamme Liverpools jagt på fjerdeplads

Manchester United byder velkommen til Liverpool i Premier League på torsdag på Old Trafford. Manchester United er placeret som nummer 2 i stillingen med 70 point for 35 kampe. The Reds ligger til gengæld 13 point bagefter som nummer 6.

Liverpool lurer på overraskelsen mod The Red Devils på torsdag efter en god serie af kampe uden nederlag.

Manchester United håber på yderligere point til samlingen.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for Manchester United igennem de seneste ugers kampe. Deres seneste tre kampe gav først Manchester United et 3-2 nederlag mod Roma i Europa League, herefter fulgte en 3-1 sejr mod Aston Villa, mens de i den seneste kamp kom til kort i et 2-1 nederlag mod Leicester.

Deres nuværende stærke form hjemme, som siger 5 sejre i de seneste 6 kampe siden marts, kan være dét, der udgør forskellen for Manchester United på torsdag.

Liverpool håber på yderligere point til samlingen.

Der er vanskeligt at pege fingre ad Liverpool, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. The Reds seneste 3 kampe byder på en 1-1 uafgjort mod Leeds, en 1-1 uafgjort mod Newcastle og senest en 2-0 sejr mod Southampton .

Deres nuværende stærke form ude, som siger 4 sejre i de seneste 6 kampe siden februar, kan være dét, der udgør forskellen for Liverpool på torsdag.

Manchester United vs Liverpool h2h

Ny pointdeling på menuen?

Respekten for rivalen vejede i sidste ende tungere end lysten til sejr, da Manchester United og Liverpool senest mødte hinanden i Premier League. En sejr havde lunet godt på begges konto, men kampen mundede ud i 0-0 på Old Trafford. Der har ikke været mange målfester mellem disse to klubber i de senere år, da 8 af de seneste 10 opgør sluttede med under tre scoringer. Begge hold har noteret sig 2 sejre i deres seneste 10 kampe i Premier League, mens 6 kampe sluttede uafgjort. Måske ligger værdien på oddset i krydset.

Stats and facts for Manchester United and Liverpool.

  • Manchester United har vundet i seneste 4 af 5 hjemmebane kampe;
  • Manchester United har scoret i de seneste 11 hjemmebane kampe i træk;
  • I 5 of 7 seneste Manchester United kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Manchester United har scoret i seneste 7 af 9 kampe.
  • Liverpool er ubesejret i de seneste 6 kampe i træk;
  • Liverpool er ubesejret i de seneste 4 udebane kampe i træk;
  • I 8 of 10 seneste Liverpool kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Liverpool har scoret i seneste 7 af 9 kampe.