Manchester United og Liverpool i revanche-duel

Manchester United og Liverpool mødte hinanden sidste søndag i hvad, der mundede ud i et målløst opgør. Søndag aften er der mulighed for revanche, når de igen tørner sammen. Denne gang i FA Cup og denne gang med Manchester United som hjemmehold.

Manchester United fortsætter pointhøsten.

Manchester United vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. I deres tre foregående kampe har de præsteret en 1-0 sejr mod Burnley, hvorefter de som ovennævnt spillede 0-0 mod Liverpool for senest at sikre en kneben 2-1 sejr mod Fulham.

Formen ser ud til at være lige, hvor den skal være for The Red Devils i forhold til at slutte sæsonen på medaljeskamlen.

Deres nuværende stærke form hjemme, som siger 4 sejre i de seneste 6 kampe siden december, kan være dét, der udgør forskellen for Manchester United på søndag.

Liverpool drømmer om mere.

De seneste resultater for Liverpool har ikke levet op til forventningerne. Liverpool har i deres foregående tre kampe tabt 1-0 til Southampton, spillet 0-0 mod Manchester United, mens de torsdag skulle i kamp mod Burnley i Premier League.

Formen ser ud til at halte for Liverpool, som pludselig igen skal spænde hjelmen for at havne på medaljeskamlen.

Liverpool har leveret godkendte resultater på udebane, og niveauet må bestemt ikke slækkes, hvis sejren skal blive deres den kommende søndag.

Manchester United vs Liverpool h2h

The Red Devils gik tomhændede fra deres seneste indbyrdes møde i FA Cup, da Liverpool sikrede en sejr på 2-1. Men de sikrede dog tre point i det omvendte opgør, hvor de vandt 1-0. Manchester United går ind til kampen med en historik mod Liverpool, der siger 1-0-2 for deres seneste 3 kampe i FA Cup.

  • Manchester United har vundet i seneste 5 af 6 kampe;
  • Manchester United har vundet i seneste 8 af 9 hjemmebane kampe;
  • Manchester United har scoret i de seneste 21 hjemmebane kampe i træk;
  • Manchester United har scoret i seneste 15 af 17 kampe;
  • I 4 of 6 seneste Manchester United kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Manchester United har ikke indkasseret mål i seneste 5 af 7 kampe.
  • Liverpool har scoret i seneste 10 af 12 kampe;
  • Liverpool har indkasseret mål i seneste 7 af 9 kampe;
  • I 3 of 5 seneste Liverpool kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • I 2 of 4 seneste Liverpool kampe var antal mål OVER 3.5.

Bookmakerne betaler følgende priser på oddset for denne kamp: Manchester United giver 2.50 for en sejr, uafgjort giver 3.70 og Liverpool giver 2.63 på oddset.

Statistics