Manchester United mod Liverpool – Optakt, Spilfiduser, Odds

Manchester United nyder godt af hjemmebanefordel, når gæsterne fra Liverpool kommer forbi den kommende søndag til et opgør i Premier League. Hjemmeholdet vil forsøge at udnytte den fordel.

Liverpool nyder udsigten fra toppen af tabellen med 70 point for 30 ligakampe i denne sæson. Hjemmeholdet Manchester United ligger placeret som nummer 6 i Premier League med 48 point oven på 30 afviklede kampe.

Selvom Manchester United halter efter Liverpool med et to-cifret antal point, vil det stadig være et selvtillidsboost af rang at slå topholdet i Premier League. Et boost der kan komme dem til god gavn i de kommende runder. Men tillader gæsterne det?

Manchester United oser af selvtillid på målfronten inden deres kamp på søndag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste ti kampe. Manchester United præsterede flotte 2.1 mål pr. kamp, eller sammenlagt 21 kasser. De indkasserede 17 mål, et gennemsnit på 1.7 pr. kamp med clean sheets i to af dem.

For for deres næste Premier League kamp, er Liverpool i enestående målform. I deres seneste 10 ti kampe bankede de i gennemsnit2.7 i netmaskerne. En yderst respektabel total på 27 mål, mens de samtidig indkasserede ti mål. Det sidste giver et snit på en mål imod pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Manchester United har vundet 15 sejre, mens de har spillet tre uafgjorte og tabte desuden 12 kampe i denne sæson i Premier League.

Liverpool har indtil videre præsteret 21 sejre og syv uafgjorte samt to nederlag i Premier League. Liverpool tabte ingen af deres seneste 7 kampe.

Vores tip

  • Manchester United scorede i deres seneste 15 kampe
  • Manchester United scorede i deres seneste 11 kampe i Premier League
  • I 9 af de seneste 11 kampe Manchester United har spillet i Premier League, har begge hold scoret
  • 9 af Manchester United’s seneste 11 kampe i Premier League havde over 2.5 mål
  • Manchester United har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste kampe
  • Liverpool scorede i 61 af deres seneste 62 kampe
  • Liverpool scorede i deres seneste 31 udekampe
  • Liverpool har ikke tabt 38 af 40 af deres seneste kampe i Premier League
  • Liverpool scorede i 38 af deres seneste 39 kampe i Premier League
  • Liverpool scorede i deres seneste 18 udekampe i Premier League

Form Manchester United mod Liverpool

Det er ikke helt skidt for Manchester United, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De spillede først 2-2 mod Liverpool, hvorefter de havnede i en ny pointdeling. Denne gang sluttede det 1-1 mod Brentford, før de desværre tabte med 4-3 til Chelsea. Manchester United præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede en uden vinder, mens de tabte to, hvori de scorede 11 og indkasserede ni mål.

Liverpool er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 2-2 mod Manchester United, før de bankede Brighton med 2-1. Senest blev Sheffield United nedlagt i en 3-1 sejr. Liverpool har været fremragende i deres seneste seks udekampe i Premier League, der indbragte fem sejre, nul draws og en defeat. De scorede 14 mål og indkasserede fem på deres vej.

Manchester United har opnået 14 point fra deres seneste 14 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Premier League. De vandt fire kampe med en score på 18 mål for og 27 imod. Af deres seneste syv kampe mod hold fra top seks sikrede Liverpool sig syv point og en sejre. De indkasserede otte mål, mens de selv scorede otte gange.

Manchester United vs Liverpool – Seneste nyt

Manchester United kan i værste fald risikere at have hele syv spillere på fraværslisten når de den kommende søndag igen skal i kamp. Andre Onana behøver ikke klæde om, når Manchester United næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Luke Shaw, Lisandro Martinez, Aaron Wan-Bissaka, Anthony Martial, Mason Mount, Antony og Tyrell Malacia er alle ude af truppen, som Manchester United tager imod Liverpool med på Old Trafford.

Liverpool må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele syv har skavanker af varierende art. Blandt de fraværende spillere i Liverpool-truppen, er Alexis Mac Allister i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Alisson Becker, Thiago Alcantara, Dominik Szoboszlai, Mohamed Salah, Trent Alexander-Arnold, Ben Doak, Joel Matip og Stefan Bajcetic bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Liverpool, når de drager til Old Trafford.

Manchester United mod Liverpool – indbyrdes historik

Manchester United har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 11 indbyrdes opgør mod Liverpool. Det seneste indbyrdes opgør i Premier League mellem Manchester United og Liverpool fandt sted i december 2023. Kampen gik ikke over i historien, men gav dog en stærk gevinst på oddset via resultatet 0-0. Liverpool synes at have et godt øje til Manchester United, som de har slået fem gange i deres seneste ti kampe.

I 8 af de seneste 9 indbyrdes Premier League opgør mellem Manchester United og Liverpool blev der scoret mindst tre mål. Begge hold scorede i tre af de seneste ti kampe mellem Manchester United og Liverpool.

Manchester United mod Liverpool Spiltips

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Bruno Fernandes, der viser god form for Manchester United. Han fandt vej til netmaskerne to gange i hans seneste kampe i Premier League. Dén total øger han gerne mod Liverpool.Gæsterne krydser fingre for Cody Gakpo til at score igen efter tre Premier League mål i deres seneste kampe i denne turnering.

Manchester United høstede tre point i seks af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led tre nederlag i denne serie. Liverpool sikrede sig syv sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt to nederlag. Liverpool scorede kampens første mål i otte af deres seneste 10 udekampe. Manchester United præsterede kampens første scoring i seks af deres seneste 10 kampe på eget græs.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. Manchester United præsterede et gennemsnit på 0.5 mål, mens Liverpool landede et snit på 2.4 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen tre gange i disse kampene. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i syv af Manchester Uniteds seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede to mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i syv af de forrige ti kampe, som Liverpool spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 2.9 mål i disse kampe.