Ny langgaber mellem Manchester-rivaler?

Det er en finaleplads, der er på spil, når de to store Manchester-klubber genåbner rivaliteten onsdag aften i EFL Cup. Her tager hjemmeholdet Manchester United imod gæsterne fra Manchester City på Old Trafford, hvor de også mødtes så sent som 12. december. Der kan hentes 3.65 på oddset for en hjemmesejr. The Citizens betaler derimod 2.00 tilbage på oddset, hvis de tager alle tre point i en duel, der fløjtes op kl. 20.45 af dommer Martin Atkinson.

Hjemmeholdet er i prægtig form og har hen over julen gjort sig til førsteudfordrer af Liverpools førsteplads. Der er fire sejre i fem kampe og nul nederlag for Ole Gunnar Solkjærs tropper. Et acceptabelt udbytte for at sige det beskedent. Senest gik det ud over formstærke Aston Villa, der rejste tomhændede fra Old Trafford efter 2-1 til hjemmeholdet.

Udeholdet er også i prægtig form og har formået at tage fire sejre i træk. De er uden nederlag i 11 kampe, eller siden skuffelsen ude mod Tottenham. Selvtilliden skulle derfor være høj hos Guardiolas tropper. De sørgede senest for totalt at klæde Chelsea af på Stamford Bridge med 3-1. En kamp hvor de endda havde adskillige folk udenfor truppen med både skader og Corona-virus.

De mødte hinanden fire gange i 2020 med én sejr til City, mens United nappede to sejre. Der var dog ingen vinder i deres seneste duel. En ubegribeligt kedelig duel i midten af december, hvor ingen af parterne turde åbne op. Fem af deres seneste 10 kampe bød på over 2.5 mål. Fire af deres seneste 10 indbyrdes opgør havde mål af begge hold.

De mødte også hinanden i semifinalen i denne turnering for et år siden, hvor de vandt udekampen mod hinanden. Denne gang er der kun én kamp, så afgørelsen skal falde i aften. Giver det dem lyst til at åbne endnu mere op, end da de for nylig mødte hinanden i Premier League? Ingen af deres sidste tre opgør havde over to mål, og derfor bliver væddemålet herfra en satsning på under 2.5 mål.

Flere interessante tips