Manchester United mod Manchester City – Optakt, Spilfiduser, Odds

Manchester United tager på søndag imod Manchester City i Premier League på Old Trafford.

Manchester City er på udkig efter at overtage førstepladsen i Premier League, efter at have samlet 21 point sammen på deres første ni kampe. Manchester United er 15 point efter i stillingen med ni runder bag dem, hvilket gør dem til nummer 8 i stillingen.

Eftersom Manchester United står med en god mulighed for at understrege deres ambition om en plads i top seks ved at slå Manchester City på den kommende søndag, burde vi have en spændende kamp i vente.

Manchester United kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv 14 mål. Det er 1.4 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Manchester City kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.9 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel på søndag. De lavede selv 19 garn i takt med, at de måtte finde sig i otte mål imod. Det giver et snit på 0.8 pr. kamp, hvori de klarede rent bur tre gange.

Manchester United har endnu ikke spillet uafgjort i denne sæson i Premier League, men kan i stedet fremvise fem sejre og fire nederlag.

Manchester City har endnu ikke spillet uafgjort i denne sæson i Premier League, men kan i stedet fremvise syv sejre og to nederlag.

Vores tip

  • Manchester United scorede i 21 af deres seneste 23 hjemmekampe
  • Manchester United scorede i 12 af deres seneste 14 kampe
  • 7 af Manchester United’s seneste 9 kampe havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod Manchester United i 11 af de seneste 13 hjemmekampe
  • 5 af Manchester United’s seneste 6 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • Manchester City scorede i 16 af deres seneste 18 kampe
  • Der er scoret imod Manchester City i 14 af de seneste 16 udekampe
  • 7 af Manchester City’s seneste 9 udekampe havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod Manchester City i 8 af de seneste 9 kampe
  • 6 af Manchester City’s seneste 8 udekampe havde under 3.5 mål

Form Manchester United mod Manchester City

Manchester United er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende søndag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Brentford nedlagt 2-1, hvorefter det blev 1-2 mod Sheffield United. Senest måtte også FC Copenhagen bøje sig i et 1-0 nederlag. Manchester United vandt fire af deres seneste seks hjemmekampe i Premier League, hvori de også spillede uafgjort nul gange og led to nederlag. De scorede ni mål og lukkede otte.

Manchester City har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 1-0 til Arsenal. De svarede stærkt igen mod Brighton, som blev slået 2-1, før de sejrede 1-3 over BSC Young Boys. Manchester City vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede nul uafgjort og led tre nederlag. De scorede ni mål, mens de samtidig indkasserede seks mål.

Manchester United har opnået nul point fra deres seneste tre kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Premier League. De vandt nul kampe med en score på to mål for og otte imod. Manchester City scorede seks mål og lukkede tre ind i deres seneste tre kampe mod hold fra den øverste halvdel af tabellen i Premier League. Det indbragte dem tre sejre og ni point.

Manchester United vs Manchester City – Seneste nyt

Manchester United kan i værste fald risikere at have hele otte spillere på fraværslisten når de på søndag igen skal i kamp. Jadon Sancho behøver ikke klæde om, når Manchester United næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Casemiro, Harry Maguire, Aaron Wan-Bissaka, Antony, Mason Mount, Luke Shaw, Kobbie Mainoo og Tyrell Malacia er alle ude af truppen, som Manchester United tager imod Manchester City med på Old Trafford.

Manchester City ser ud til at skulle se bort fra fem spillere til truppen, som den kommende søndag møder Manchester United. Blandt de fraværende spillere i Manchester City-truppen, er Manuel Akanji i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Mateo Kovacic, Jack Grealish, Kevin De Bruyne og Zack Steffen, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Old Trafford.

Manchester United mod Manchester City – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Manchester United med de tre point i en 2-1 kamp, der blev spillet på Old Trafford den 14 januar 2023. Manchester City synes at have et godt øje til Manchester United, som de har slået fem gange i deres seneste ti kampe.

Manchester City scorede i deres seneste 4 opgør mod Manchester United i Premier League. I fem af de tidligere ti kampe mellem Manchester United og Manchester City scorede begge hold.

Manchester United mod Manchester City Spiltips

Scott McTominay har tre mål i seks Premier League kampe for Manchester United, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Manchester City. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Erling Haaland, der har banket seks mål ind i Premier League.

Manchester United høstede tre point i seks af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led tre nederlag i denne serie. Manchester City sikrede sig syv sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort nul gange samt tre nederlag. Manchester City lukkede mindst ét mål ind i ni af deres seneste 10 kampe, mens Manchester United præsterede tre clean sheets i deres seneste 10 kampe på Old Trafford.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. Manchester United præsterede et gennemsnit på 1.3 mål, mens Manchester City landede et snit på 1.9 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen fem gange i disse kampene. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i syv af Manchester Uniteds seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.6 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i syv af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2.2 mål i disse kampe.