Manchester United mod Manchester City – Optakt, Spilfiduser, Odds

Manchester United skal op imod Manchester City på Old Trafford på lørdag i en spændende Premier League duel.

Manchester City er på udkig efter at overtage førstepladsen i Premier League, efter at have samlet 39 point sammen på deres første 17 kampe. Manchester United er 35 point efter i stillingen med 17 runder bag dem, hvilket gør dem til nummer 4 i stillingen.

Manchester United er i funky form med hele fire sejre i træk og de sætter selvfølgelig næsen op efter at fuldende en håndfuld af sejre mod Manchester City på Old Trafford.

Manchester United har før kampen på lørdag et godkendt snit på 1.6 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 16 gange, mens de indkasserede seks mål. Det er lig med 0.6 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent seks gange.

Manchester City ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste ti kampe. Det er blevet til 2.2 mål pr. kamp, svarende til 22 mål i alt. I egen ende lukkede de ti mål ind, eller en mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent tre gange.

Manchester United har vundet 11 sejre, mens de har spillet to uafgjorte og tabte desuden fire kampe i denne sæson i Premier League. Manchester United scorede mindst ét mål i deres seneste 8 kampe.

Manchester City har indtil videre præsteret 12 sejre og tre uafgjorte samt to nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Manchester United v Manchester City.

  • Manchester United har i vandt 6 af de seneste 8 hjemme kampe ikke indkasseret et mål
  • Manchester United har ikke tabt deres seneste 10 hjemmekampe
  • Manchester United vandt deres seneste 8 hjemmekampe
  • Manchester United scorede i 19 af deres seneste 21 kampe
  • Manchester United har i vandt 4 af de seneste 5 kampe ikke indkasseret et mål
  • Manchester City har ikke tabt 25 af 27 af deres seneste kampe
  • Manchester City scorede i deres seneste 10 kampe
  • Manchester City har ikke tabt 14 af 16 af deres seneste udekampe
  • 5 af Manchester City’s seneste 6 udekampe havde under 1.5 mål
  • Manchester City vandt 8 af 10 af deres seneste kampe

Form Manchester United mod Manchester City

Manchester United er i kongehumør før deres kommende opgave på lørdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Bournemouth nedlagt 3-0, hvorefter det blev 3-1 mod Everton. Senest måtte også Charlton bøje sig i et 3-0 nederlag. Manchester United har vist potent form på Old Trafford med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også 12 mål, mens de tillod en imod, spillede en uafgjort og tabte nul.

I deres seneste tre kampe formåede Manchester City først at banke Chelsea med 0-1. Herefter nedlagde de også Chelsea med 4-0, inden stimen stoppede mod Southampton, der vandt en 2-0 sejr. Manchester City formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i Premier League. De opnåede en uafgjorte og tabte en, hvori de indkasserede tre og scorede ni mål.

Manchester United vandt fire kampe, scorede 14 mål og indkasserede 16 i deres foregående ni kampe mod hold fra den bedste halvdel af Premier League tabellen. Dette indbragte dem i alt 14 point. Manchester City vandt fire sejre i deres foregående syv kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Premier League. De scorede 16 mål og lukkede 11 ind. Dette indbragte dem 13 point.

Manchester United vs Manchester City – Seneste nyt

Manchester United kan have op til fem fraværende spillere, når de på lørdag skal i kamp mod Manchester City. Mason Greenwood får en fridag fra Manchester United-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Donny van de Beek, Lisandro Martinez, Jadon Sancho og Axel Tuanzebe er alle ude af truppen, som Manchester United tager imod Manchester City med på Old Trafford.

Manchester City ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som på lørdag møder Manchester United. Blandt de fraværende spillere i Manchester City-truppen, er Benjamin Mendy i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Jack Grealish, Ruben Dias og Julián Álvarez, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Old Trafford.

Manchester United mod Manchester City – indbyrdes historik

Med sejre på 6-3 og 4-1 i deres seneste to opgør mod Manchester United ser Manchester City uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. Det er tilsyneladende værd at satse på en sejr til en af parterne, da de ikke har for vane at dele i porten i deres indbyrdes opgør. Kun én af deres seneste ti kampe opgør sluttede uafgjort. Manchester United vandt fire opgør, mens Manchester City sejrede fem gange. En hjemmesejr giver odds 4.50 hos bookmakerne, mens udesejren ligger til odds 1.80.

Af de seneste ti indbyrdes opgør mellem Manchester United og Manchester City var der gevinst på over 2.5 mål fem gange.

Manchester United mod Manchester City Spiltips

Erling Haaland nyder en stor sæson med foreløbig 21 ligascoringer på kontoen, og han har sigtekornet rettet mod flere garn.

Manchester United vandt ni af deres foregående 10 kampe på eget græs og spillede en gange uafgjort i en stime, der ikke kastede ét eneste nederlag af sig. Manchester City vandt fem af deres seneste 10 udekampe på tværs af alle turneringer, mens de spillede uafgjort tre gange og tabte to kampe. Vi skal vist ikke forvente scoringer af begge parter den kommende lørdag. Det gav kun gevinst i fire af de seneste 10 hjemmekampe for Manchester United. Begge hold fandt vej til netmaskerne i fem af Manchester City’s seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. Manchester United præsterede et gennemsnit på 1.4 mål, mens Manchester City landede et snit på to mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen fem gange i disse kampene. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i syv af Manchester Uniteds seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 2.3 mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i fem af de forrige ti kampe, som Manchester City spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.9 mål i disse kampe.