Milan i monster-møde med Manchester United

To af de mest vindende klubber i fodboldhistorien brager sammen i Europa League torsdag aften i Manchester. Her tager hjemmeholdet United imod AC Milan i forsøget på at banke sig en runde videre.

Manchester United håber på yderligere point til samlingen.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for The Red Devils igennem de seneste ugers kampe. Deres tre foregående kampe sluttede med en 0-0 mod Chelsea, et resultat de gentog i en kedelig 0-0 kamp mod Crystal Palace. Senest kom så forløsningen med en 2-0 sejr på udebane over Manchester City.

Håbet før sæsonen hed metal, og dertil synes formen at være lige, hvor den skal være for The Red Devils.

Formkurven er godkendt uden ligefrem at være blændende for Manchester United hjemme, men sejr den kommende torsdag virker ikke utænkeligt.

AC Milan vanskelige at nedbryde.

AC Milan ankommer til kampen den kommende torsdag på nakken af en sløj formkurve i de senere uger. Deres tre foregående kampe sluttede med en 1-1 uafgjort mod FK Crvena Zvezda i Europa League, hvorefter de tog en 2-1 sejr mod Roma for senest at sikre 1-1 mod Udinese.

AC Milan har på udebane noteret sig 10 point ud af 18 mulige siden januar. En form, der fortæller Manchester United, at de sandsynligvis kommer på hårdt arbejde på torsdag.

Manchester United vs AC Milan h2h

Head-2-Head

Milan har aldrig tidligere mødt Manchester United i Europa League. Men de har dog tidligere mødt hinanden i andre turneringer. Seks opgør er det eksempelvis blevet til i Champions League fordelt på tre sejre til hver.

  • Manchester United er ubesejret i de seneste 16 hjemmebane kampe i træk;
  • Manchester United har vundet i seneste 6 af 7 hjemmebane kampe;
  • Manchester United har scoret i seneste 26 af 28 kampe;
  • I 5 of 7 seneste Manchester United kampe var antal mål OVER 2.5.
  • AC Milan er ubesejret i de seneste 5 kampe i træk;
  • AC Milan er ubesejret i de seneste 6 udebane kampe i træk;
  • AC Milan har scoret i seneste 19 af 21 kampe;
  • AC Milan har scoret i de seneste 11 udebane kampe i træk.