Manchester United mod Newcastle i Premier League runde 4 – optakt, odds og spilfiduser

Det er toppen af tabellen, som møder den tunge ende af tabellen på Old Trafford, når The Red Devils skal ud og fighte for yderligere point mod Newcastle. Manchester United sluttede sidste sæson som nummer 2 med 74 point. De skal i denne runde 4 af den nye sæson i Premier League op imod Newcastle. Manchester United er placeret som nummer 3 i tabellen med 7 point efter 3 kampe. Newcastle ligger på en placering som nummer 17 i stillingen med 1 point ovenpå deres 3 opgør. Bookmakerne har Manchester United som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.22, hvilket svarer til, at bookmakerne giver The Red Devils 82% chance for at banke Newcastle. En pointdeling betaler 6.50 i gevinst på oddset, hvor imod Newcastle udbetaler 13.75 i gevinst på oddset for en sejr. Det er top mod bund og Manchester United bør være alt for stærke for Newcastle den kommende lørdag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Manchester United vs Newcastle.

  • Manchester United er ubesejret i de seneste 5 kampe i træk;
  • Manchester United har scoret i seneste 13 af 15 kampe;
  • Manchester United har scoret i de seneste 14 hjemmebane kampe i træk;
  • I 3 of 5 seneste Manchester United kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • Newcastle ikke vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • Newcastle har indkasseret mål i seneste 12 af 14 kampe;
  • Newcastle har scoret i seneste 10 af 12 kampe;
  • I 3 of 5 seneste Newcastle kampe var antal mål UNDER 3.5.

Form Manchester United vs Newcastle

Manchester United fortsætter pointhøsten.

Manchester United vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. Resultaterne for deres foregående tre kampe siger, at Manchester United præsterede en 5-1 sejr mod Leeds, hvorefter de noterede en 1-1 uafgjort mod Southampton, inden deres seneste kamp resulterede i en 1-0 sejr mod Wolves.

Newcastle drømmer om at stoppe ringe stime.

Newcastle går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. Resultaterne for deres foregående tre kampe siger, at Newcastle præsterede et 2-0 nederlag mod Aston Villa, hvorefter de noterede en 0-0 uafgjort mod Burnley, inden deres seneste kamp resulterede i en 2-2 uafgjort mod Southampton.

Med The Red Devils i rigtig god form i de senere uger, hvor The Magpies ikke har leveret overbevisende, er et spil på The Red Devils til 1.22 på oddset det oplagte valg.

Manchester United v Newcastle Indbyrdes historik

Manchester United havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 3-1 tilbage i februar 2021 i Premier League. Manchester United går ind til opgøret med en historik mod Newcastle, der siger 6-2-2 for deres seneste 10 kampe i Premier League. I 6 af de seneste 10 opgør mellem Manchester United og Newcastle var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i Premier League

Manden med målnæsen

Hold øje med Bruno Fernandes når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 3 gange i seks kampe for Manchester United, mens sæsontotalen læser 3 kasser lige nu.

Callum Wilson har stået det rette sted 2 gange i seks kampe for Newcastle, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 2 mål.