Manchester United mod Newcastle – Optakt, Spilfiduser, Odds

Når Newcastle kommer til Old Trafford til et opgør i Premier League på onsdag, håber Manchester United at kunne udnytte hjemmebanen til deres fordel.

Jagten på top seks for Manchester United kan blive til virkelighed, hvis de besejrer Newcastle på på onsdag, hvilket lover en spændende kamp.

Manchester United har før kampen på onsdag et godkendt snit på 1.6 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 16 gange, mens de indkasserede 20 mål. Det er lig med to i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent en gange.

Newcastle kan inden deres kommende opgave fremvise en rimeligt god målform for deres seneste ti kampe. De har et gennemsnit på 2.5 mål pr. kamp, svarende til 25 mål i alt. De måtte finde sig i 12 scoringer imod, eller et snit på 1.2 pr. kamp, hvor de holdt rent bur tre gange.

Manchester United har vundet 16 sejre, mens de har spillet seks uafgjorte og tabte desuden 14 kampe i denne sæson i Premier League. Manchester United har ikke holdt rent bur i deres seneste 8 kampe på stribe.

Newcastle har indtil videre præsteret 17 sejre og seks uafgjorte samt 13 nederlag i Premier League.

Vores tip

  • Manchester United scorede i 21 af deres seneste 22 kampe
  • I 10 af de seneste 12 kampe Manchester United har spillet i Premier League, har begge hold scoret
  • I 8 af de seneste 9 kampe Manchester United har spillet, har begge hold scoret
  • Manchester United scorede i 16 af deres seneste 17 kampe i Premier League
  • Der er scoret imod Manchester United i 16 af de seneste 18 kampe i Premier League
  • Der er scoret imod Newcastle i 24 af de seneste 26 udekampe i Premier League
  • Newcastle scorede i 20 af deres seneste 22 kampe
  • Newcastle scorede i 19 af deres seneste 21 kampe i Premier League
  • I 6 af de seneste 8 udekampe Newcastle har spillet i Premier League, har begge hold scoret
  • 6 af Newcastle’s seneste 8 udekampe i Premier League havde over 3.5 mål

Form Manchester United mod Newcastle

Manchester United har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 1-1 mod Burnley, hvorefter de mod Crystal Palace tabte 4-0. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Arsenal, der vandt 0-1. Manchester United opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort to gange og led to nederlag, mens de scorede ti og lukkede otte mål ind.

Newcastle er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 5-1 og 1-4 over Sheffield United samt Burnley. Serien blev dog bremset mod Brighton i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 1-1. Newcastle vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede nul uafgjort og led tre nederlag. De scorede 11 mål, mens de samtidig indkasserede 12 mål.

Manchester United har opnået 15 point fra deres seneste 16 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Premier League. De vandt fire kampe med en score på 20 mål for og 30 imod. Newcastle vandt syv sejre i deres foregående 17 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Premier League. De scorede 35 mål og lukkede 33 ind. Dette indbragte dem 23 point.

Manchester United vs Newcastle – Seneste nyt

Manchester United kan i værste fald risikere at have hele syv spillere på fraværslisten når de på onsdag igen skal i kamp. Andre Onana får en fridag fra Manchester United-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Luke Shaw, Lisandro Martinez, Aaron Wan-Bissaka, Anthony Martial, Mason Mount, Antony og Tyrell Malacia er blandt de syv spillere, som mangler for Manchester United på onsdag.

Newcastle må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele syv har skavanker af varierende art.

Det er navne som Jacob Murphy, Alexander Isak, Joelinton, Nick Pope, Joseph Willock, Matt Targett og Elliot Anderson, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Old Trafford.

Manchester United mod Newcastle – indbyrdes historik

Manchester United sikrede sig alle tre point i 5 af deres seneste 6 hjemmekampe mod Newcastle. Ikke bare vandt Newcastle deres seneste opgør mod Manchester United, de gjorde det også uden at indkassere mål undervejs mod en sikker sejr. En 1-0 sejr blev fulgt op af en gevinst på 2-0. Manchester United plejer at være ok med at møde Newcastle, som de har besejret fem gange i deres seneste ti kampe. En historik, de uden tvivl går efter at udbygge på Old Trafford.

I de seneste 4 indbyrdes opgør i Premier League imellem Manchester United og Newcastle blev der scoret højst to mål. I fem af de tidligere ti kampe mellem Manchester United og Newcastle scorede begge hold.

Manchester United mod Newcastle Spiltips

Old Trafford nyder en stor sæson med foreløbig 20 ligascoringer på kontoen, og han har sigtekornet rettet mod flere garn.

Manchester United høstede tre point i fem af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led to nederlag i denne serie. Newcastle sikrede sig fem sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt fire nederlag. Manchester United har ikke været alt for gode til at holde rent bur på Old Trafford, da de kun noterede sig to sejre til nul i deres seneste 10 hjemmekampe.

Der var under 2.5 mål i fire kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Manchester United har et gennemsnit på 1.8 mål i de opgør, har Newcastle et snit på 0.9 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst fem gange. Der blev scoret over 2.5 mål i syv af Manchester Uniteds sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score to mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2.2 mål i disse kampe.