Manchester United mod Newcastle United – Optakt, Spilfiduser, Odds

Manchester United tager imod Newcastle United på Old Trafford i runde 11 den kommende søndag i Premier League.

Manchester United er nummer 5 i tabellen med 15 point efter 8 kampe, mens Newcastle United rangerer som nummer 6 med 14 point efter 9 kampe.

Manchester United kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv 20 mål. Det er 2 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 2 gange.

Newcastle United har stået for 1.9 mål i de seneste 10 kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på søndag. De scorede 19 mål selv, men tillod også 10 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur 3 gange.

Manchester United har endnu ikke spillet uafgjort i denne sæson i Premier League, men kan i stedet fremvise 5 sejre og 3 nederlag.

Newcastle United kigger på 3 sejre, samt 5 uafgjorte såvel som 1 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Manchester United v Newcastle United.

  • Der er scoret imod Manchester United i 13 af de seneste 14 hjemmekampe
  • Manchester United vandt 7 af 9 af deres seneste kampe
  • I 6 af de seneste 8 hjemmekampe Manchester United har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 3 kampe i træk Manchester United har spillet, har begge hold scoret
  • Manchester United scorede i 10 af deres seneste 12 kampe
  • I 7 af de seneste 8 kampe Newcastle har spillet, har begge hold scoret
  • Newcastle har ikke tabt 11 af 12 af deres seneste kampe
  • I de seneste 4 udekampe i træk Newcastle har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Newcastle i 12 af de seneste 14 udekampe
  • Newcastle scorede i 11 af deres seneste 13 kampe

Form Manchester United mod Newcastle United

Manchester United er i kongehumør før deres kommende opgave på søndag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Omonia Nicosia nedlagt 2-3, hvorefter det blev 1-2 mod Everton. Senest måtte også Omonia Nicosia bøje sig i et 1-0 nederlag. Manchester United er uden sejr i deres seneste seks hjemmekampe, der kastede 1 uafgjorte af sig samt 1 nederlag. De indkasserede 7 mål og scorede selv 13.

Newcastle United er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 1-1 mod Bournemouth, før de bankede Fulham med 1-4. Senest blev Brentford nedlagt i en 5-1 sejr. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Newcastle United to sejre, mens de spillede 2 uafgjort. De led 2 nederlag, mens de indkasserede 10 og scorede 8 mål.

Manchester United opnåede 3 point fra deres foregående 2 kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt 1 sejre med 6 mål scoret og 7 indkasseret. Af deres seneste 1 kampe mod hold fra top seks sikrede Newcastle United sig 1 point og 0 sejre. De indkasserede 3 mål, mens de selv scorede 3 gange.

Manchester United vs Newcastle United – Seneste nyt

Manchester United kan have op til 6 spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Newcastle United på søndag. Scott McTominay behøver ikke klæde om, når Manchester United næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Anthony Martial, Aaron Wan-Bissaka, Harry Maguire, Donny van de Beek og Brandon Williams er alle ude af truppen, som Manchester United tager imod Newcastle United med på Old Trafford.

I værste fald må Newcastle United finde sig i at have 5 spillere ude til deres kommende duel i Premier League.

Det er navne som Matt Ritchie, Alexander Isak, Karl Darlow, Emil Krafth og Jonjo Shelvey, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Old Trafford.

Manchester United mod Newcastle United – indbyrdes historik

Manchester United har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 8 indbyrdes opgør mod Newcastle United. Hverken Manchester United eller Newcastle United formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i Premier League. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 1-1 kamp. Bookmakerne har Manchester United som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.95, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Manchester United51% chance for at banke Newcastle United. En pointdeling betaler 3.80 i gevinst på oddset, hvor imod Newcastle United udbetaler 3.79 i gevinst på oddset for en sejr. Manchester United har generelt overtaget mod Newcastle United,, og kan fremvise en nydelig 7-1-2 historik før deres næste interne duel. Bookmakernes bedste odds for en hjemmesejr er 1.95.

Newcastle United scorede i deres seneste 6 opgør mod Manchester United i Premier League. Begge hold på måltavlen kom ud 7 gange i de foregående 10 indbyrdes opgør mellem Manchester United og Newcastle United.

Manchester United mod Newcastle United Spiltips

Der er nogle interessante navne på begge hold, hvis man søger efter en målmager. Marcus Rashford viser rigtig god form med 3 mål i seks kampe og Manchester United bør bringe ham i spil mod Newcastle United. Sidstnævnte ankommer med Miguel Almiron, der stod for 3 mål i de seneste seks kampe.

Manchester United høstede tre point i 5 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 2 gange og led 3 nederlag i denne serie. Newcastle United sikrede sig 4 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 2 gange samt 4 nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Manchester United på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i 7 af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i 5 af Newcastle Uniteds seneste 10 udekampe.

Der var over 3.5 mål i 6 kampe af de foregående 10 kampe kampe mellem disse to. Manchester United opererer med et snit på 2.5 mål i disse dueller, mens Newcastle United ligger på 1 mål i gennemsnit. Begge hold var på tavlen 7 gange undervejs. Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af Manchester Uniteds seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.8 mål på vejen. Der blev scoret mere end 2.5 mål i 5 af de seneste 10 kampe, som Newcastle United spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.9 mål undervejs i processen.