Manchester United mod Nottingham Forest – Optakt, Spilfiduser, Odds

Nottingham Forest gæster Old Trafford den kommende tirsdag til et Premier League opgør mod hjemmeholdet Manchester United.

Manchester United er placeret som nummer 5 i tabellen i Premier League, da de indtil videre har opnået 26 point til samlingen. Nottingham Forest har opnået 13 point, hvilket placerer dem som nummer 18 efter 15 runder.

Manchester United har før opgøret på tirsdag et anstændigt gennemsnit på 1.6 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 16 mål samtidig med, at de indkasserede 13 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.3 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 4 gange.

Nottingham Forest vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 9 gange i deres seneste 7 opgør, eller 0.9 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 19 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.9 pr. kamp. De holdt målet rent 3 gange i denne stime.

Manchester United er noteret for 8 sejre, og har desuden spillet 2 uafgjorte, ligesom det er blevet til 4 nederlag i Premier League i denne sæson.

Nottingham Forest har indtil videre præsteret 3 sejre og 4 uafgjorte samt 8 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Manchester United v Nottingham Forest.

  • Manchester United scorede i 18 af deres seneste 20 kampe
  • 10 af Manchester United’s seneste 12 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Manchester United har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste kampe
  • Manchester United har i vandt 3 af de seneste 4 hjemme kampe ikke indkasseret et mål
  • I de seneste 4 kampe i træk Manchester United har spillet, har begge hold scoret
  • Nottingham Forrest har ikke vundet 13 af 14 af deres seneste udekampe
  • Nottingham Forrest tabte 6 af 7 af deres seneste udekampe
  • Nottingham Forrest var i tabte 5 af deres seneste 7 ude kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Nottingham Forrest var i tabte de seneste 3 ude kampe i træk involveret i opgør med over 2.5 mål
  • Der er scoret imod Nottingham Forrest i 10 af de seneste 12 udekampe

Form Manchester United mod Nottingham Forest

Manchester United er i kongehumør før deres kommende opgave på tirsdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Aston Villa nedlagt 4-2, hvorefter det blev 1-2 mod Fulham. Senest måtte også Burnley bøje sig i et 2-0 nederlag. Manchester United blev nævnt blandt medalje-kandidaterne i denne Premier League sæson, og de holder stadig kursen. Manchester United præsterede ikke en eneste sejr i deres foregående seks kampe hjemme på Old Trafford. De spillede uafgjort 1 gange og led 1 nederlag, mens de indkasserede 4 og scorede 9 mål.

Nottingham Forest har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Tottenham nedlagt 2-0, hvorpå Crystal Palace blev fejet til side med 1-0. Senest gik formen ud over Blackburn, der blev slået med 1-4. Nottingham Forest vandt ingen af deres foregående seks udekampe i Premier League, som i stedet kastede 2 uafgjorte og 4 nederlag af sig. De lukkede 17 mål ind og scorede selv 1.

Manchester United tog 12 point fra deres seneste 5 opgør mod hold, der befinder sig i den nedre halvdel af tabellen i Premier League. Dette har kastet 4 sejre af sig efter 6 mål scoret og 4 indkasseret. Nottingham Forest opnåede 1 sejre og 3 point i de seneste 5 kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede 1 gange i disse kampe, men lukkede også selv 15 ind.

Manchester United vs Nottingham Forest – Seneste nyt

Manchester United kan have op til 4 fraværende spillere, når de på tirsdag skal i kamp mod Nottingham Forest.

Diogo Dalot, Jadon Sancho, Axel Tuanzebe og Brandon Williams er alle ude af truppen, som Manchester United tager imod Nottingham Forest med på Old Trafford.

Nottingham Forest må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele 4 har skavanker af varierende art.

Jack Colback, Serge Aurier, Morgan Gibbs-White, Cheikhou Kouyaté, Giulian Biancone, Moussa Niakhaté og Omar Richards bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Nottingham Forest, når de drager til Old Trafford.

Manchester United mod Nottingham Forest – indbyrdes historik

Manchester United mod Nottingham Forest Spiltips

Med bare ét mål i Premier League på det seneste er Christian Eriksen ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Nottingham Forest sætter deres lid til, at Morgan Gibbs-White kan vise tænder igen efter 2 mål i de seneste seks kampe i Premier League.

Manchester United høstede tre point i 8 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 1 gange og led 1 nederlag i denne serie. Nottingham Forest sikrede sig 2 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 1 gange samt 7 nederlag. Nottingham Forest lukkede mindst ét mål ind i ni af deres seneste 10 kampe, mens Manchester United præsterede 6 clean sheets i deres seneste 10 kampe på Old Trafford.

Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af Manchester Uniteds seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.7 mål på vejen. Over 2.5 blev der scoret i 6 af de forrige 10 kampe, som Nottingham Forest spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.5 mål i disse kampe.