Manchester United mod Nottingham Forrest – Optakt, Spilfiduser, Odds

Manchester United tager imod Nottingham Forrest på Old Trafford i runde 3 på lørdag i Premier League.

Vi har allerede set begge sider af Manchester United, da de har åbnet den nye sæson med tre point at fremvise for deres anstrengelser. På Old Trafford vil de blive tændte ved tanken om at fejre sæsonens anden sejr sammen med deres supportere.

Nottingham Forrest går ind i denne tredje runde af Premier League-sæsonen med tre point i bagagen, og det antal håber de selvfølgelig at fordoble i den kommende kamp.

Manchester United kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv otte mål. Det er 0.8 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur fire gange.

Nottingham Forrest har stået for 1.7 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende lørdag. De scorede 17 mål selv, men tillod også 17 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.7 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur en gang.

Manchester United er på en fantastisk stime af intet mindre end 19 kampe i træk på Old Trafford uden nederlag.

Nottingham Forrest bragte sig på måltavlen i deres seneste 9 kampe i træk.

Vores tip

<!– wp:si/widget { "widgetId": "SingleBetV2", "attrs": {"width":"100%","title":"Manchester United vs Nottingham Forrest","verdict":"Vi har forsøgt at tage alt i betragtning, såvel formkurver, de forhåndenværende trupper samt indbyrdes regnskab mellem de to klubber. I dén ligning udgør Manchester United det bedste væddemål på oddset, når de skal op imod Nottingham Forrest i deres kommende kamp.”,”compare-providers”:””,”event-id”:”4193487″,”provider”:”leovegas”,”card”:”true”,”bet-key”:”halftime-fulltime:1/1″,”language”:”da”,”acid”:”accumulato_acma10300″}, “alignment”: “center” } –>
  • Manchester United scorede i 35 af deres seneste 37 hjemmekampe
  • Manchester United scorede i 13 af deres seneste 14 kampe
  • I 5 af de seneste 7 kampe Manchester United har spillet, har begge hold scoret
  • I 5 af de seneste 7 hjemmekampe Manchester United har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Manchester United i 6 af de seneste 7 kampe
  • Nottingham Forrest har ikke vundet 16 af 18 af deres seneste udekampe
  • Der er scoret imod Nottingham Forrest i 16 af de seneste 18 udekampe
  • 10 af Nottingham Forrest’s seneste 11 kampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 7 Nottingham Forrest udekampe, har summen af mål været under 3.5
  • Der er scoret imod Nottingham Forrest i 7 af de seneste 8 kampe

Form Manchester United mod Nottingham Forrest

Det er alt eller intet for Manchester United i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 2-1 nederlag mod Manchester City, hvortil de svarede igen mod Wolverhampton i en 1-0 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 2-0 mod Tottenham. Det er nok for meget at forlange en titel af Manchester United, men oven på deres placering i top fire i sidste sæson, har de kikkerten rettet mod podiet i denne sæson. Manchester United har været intet mindre end frygtindgydende i deres seneste seks hjemmekampe i ligaen, hvori de høstede maksimum 18 point. De smaskede bolden i netmaskerne 12 gange, mens de indkasserede to mål. Ingen har selvsagt gjort det bedre på hjemmebane i deres seneste seks kampe.

Nottingham Forrest har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Crystal Palace sluttede 1-1, hvorpå et 2-1 nederlag mod Arsenal fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Sheffield United blev nedlagt med 2-1. En placering i den øvre halvdel af tabellen er den ultimative drøm for Nottingham Forrest, men en mere realistisk målsætning er nok bare at redde en ny sæson i Premier League. Nottingham Forrest vandt ingen af deres foregående seks udekampe i Premier League, som i stedet kastede to uafgjorte og fire nederlag af sig. De lukkede 12 mål ind og scorede selv syv.

Manchester United vs Nottingham Forrest – Seneste nyt

Manchester United kan have op til fem spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Nottingham Forrest på lørdag. Mason Greenwood behøver ikke klæde om, når Manchester United næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Donny van de Beek, Lisandro Martinez, Jonny Evans og Jadon Sancho er alle ude af truppen, som Manchester United tager imod Nottingham Forrest med på Old Trafford.

Nottingham Forrest må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele fire har skavanker af varierende art.

Neco Williams, Taiwo Awoniyi, Jonjo Shelvey, Cheikhou Kouyate, Giulian Biancone, Ola Aina, Moussa Niakhate og Omar Richards bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Nottingham Forrest, når de drager til Old Trafford.

Manchester United mod Nottingham Forrest – indbyrdes historik

Manchester United ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 3-0 og 2-0 i deres seneste to opgør mod Nottingham Forrest. Manchester United vandt fire af deres seneste fire kampe mod Nottingham Forrest, mens sidstnævnte vandt nul af disse og resten endte uafgjort.

Manchester United mod Nottingham Forrest Spiltips

Hold godt øje med Casemiro, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten to gange på det seneste for Manchester United. For gæsterne præsterede Taiwo Awoniyi otte mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Manchester United høstede tre point i seks af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led tre nederlag i denne serie. Nottingham Forrest sikrede sig to sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort tre gange samt fem nederlag. Manchester United satte seks sejre på kontoen for deres seneste 10 Premier League kampe. Gæsterne fra Nottingham Forrest vandt fire af deres seneste 10 kampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre af Manchester Uniteds sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.3 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fire af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 0.7 mål i disse kampe.