Manchester United skal generobre førsteplads

Topholdet Manchester United har besøg af bundholdet Sheffield United på Old Trafford til et opgør i Premier League den kommende onsdag. Manchester United nyder i øjeblikket udsigten fra toppen af tabellen med 40 point for deres 19 kampe. Sheffield United befinder sig inden runden på 20. pladsen og har 5 point efter 19 kampe.

The Red Devils har været en positiv overraskelse for de fleste indtil videre i denne sæson i Premier League. En sejr mod rivalerne fra Sheffield United vil blot styrke deres position yderligere.

Manchester United fortsætter pointhøsten.

Manchester United går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. Manchester United fik i deres seneste tre kampe 0-0 mod Liverpool, inden de vandt knebent med 2-1 over Fulham for senest at sænke samme Liverpool med 3-2 i FA Cup.

Manchester United åbnede sæsonen som top tre kandidat, og i nuværende form vil medaljer være minimum af, hvad de kan opnå.

Med 5 sejre og 1 nederlag i de seneste 6 kampe har få klubber været så suveræne på hjemmebane som Manchester United. Yderligere tre point til kontoen ligner nærmest en formalitet på onsdag.

Sheffield United håber på yderligere point til samlingen.

Sheffield United har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste ugers Premier League. Sheffield United har i deres seneste tre kampe præsteret en 1-0 sejr Newcastle, inden de tabte 3-1 til Tottenham for senest nappe en lille 2-1 mod Plymouth i FA Cup.

The Blades var spået til en sæson i den nedre halvdel af tabellen i Premier League. Selv dét bliver dog svært at leve op til med de resultater de lægger for dagen.

Ovenpå elendige 1 sejr og 4 nederlag i de seneste 6 kampe ude, får Sheffield United rigeligt at se til med at undgå at få ørerne i maskinen den kommende onsdag.

Manchester United vs Sheffield United h2h

The Red Devils vandt 3-2 på udebane, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Bramall Lane i december 2020 i Premier League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 4 gange i de seneste 5 kampe mellem Manchester United og Sheffield United. Begge hold scorede mål 3 gange i deres seneste 10 møder. Man kan konstatere, at Manchester United på det seneste har været i stand til at “læse” The Blades godt med en 4-1-0 historik i Premier League før denne kamp.

 • Manchester United er ubesejret i de seneste 13 kampe i træk;
 • Manchester United har vundet i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
 • Manchester United er ubesejret i de seneste 5 hjemmebane kampe i træk;
 • Manchester United har vundet i seneste 4 af 5 kampe;
 • Manchester United har vundet i seneste 4 af 5 hjemmebane kampe;
 • Manchester United har scoret i seneste 11 af 13 kampe;
 • I 3 of 5 seneste Manchester United kampe var antal mål UNDER 3.5.
 • Sheffield United ikke vundet i de seneste 15 udebane kampe i træk;
 • Sheffield United har tabt i seneste 4 af 5 kampe;
 • Sheffield United har tabt i seneste 10 af 11 udebane kampe;
 • Sheffield United har indkasseret mål i seneste 21 af 23 kampe;
 • Sheffield United har indkasseret mål i de seneste 14 udebane kampe i træk;
 • I 5 of 7 seneste Sheffield United kampe var antal mål UNDER 3.5.

Ifølge bookmakerne er Manchester United favoritter til sejren. Et væddemål på en home giver dig 1.22 på oddset hos Betfair. Bookmakerne vurderer, at Manchester United har 82% chance for en sejr mod Sheffield United. Er du fristet af et væddemål på Sheffield United betaler Bet365 den bedste pris på oddset med 12.00.

Statistics