Manchester United mod Sheffield United – Optakt, Spilfiduser, Odds

Vurderet ud fra oddset på kampen ligner tre point nærmest en pligt, når Manchester Unitedpå lørdag møder Sheffield United. Favoritternes formkurve over de seneste uger bakker den store favoritværdighed op.

Manchester United går ind til runde 29 som nummer 6 i Premier League tabellen med 47 point på kontoen. Med 28 runder bag dem har Sheffield United samlet 14 point, hvilket giver dem en placering som nummer 20 i stillingen.

Jagten på top seks for Manchester United kan blive til virkelighed, hvis de besejrer Sheffield United på den kommende lørdag, hvilket lover en spændende kamp.

Manchester United oser af selvtillid på målfronten inden deres kamp på lørdag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste ti kampe. Manchester United præsterede flotte 2.1 mål pr. kamp, eller sammenlagt 21 kasser. De indkasserede 16 mål, et gennemsnit på 1.6 pr. kamp med clean sheets i to af dem.

Sheffield United er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 30 mål, mens Sheffield United præsterede nul “clean sheets”. De indkasserede i snit tre mål pr. kamp.

Manchester United har vundet 15 sejre, mens de har spillet to uafgjorte og tabte desuden 11 kampe i denne sæson i Premier League. Manchester United scorede mindst ét mål i deres seneste 10 kampe.

Sheffield United kigger på tre sejre, samt fem uafgjorte såvel som 20 nederlag i Premier League. Sheffield United indkasserede mindst én kasse i deres seneste 12 kampe.

Vores tip

  • Manchester United scorede i deres seneste 11 kampe
  • I de seneste 8 Manchester United kampe i Premier League, har summen af mål været over 2.5
  • 10 af Manchester United’s seneste 12 hjemmekampe i Premier League havde over 2.5 mål
  • I 7 af de seneste 8 kampe Manchester United har spillet i Premier League, har begge hold scoret
  • 9 af Manchester United’s seneste 11 kampe havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod Sheffield United i 36 af de seneste 37 udekampe i Premier League
  • Der er scoret imod Sheffield United i 31 af de seneste 33 kampe
  • Der er scoret imod Sheffield United i 25 af de seneste 26 kampe i Premier League
  • Sheffield United har ikke vundet 20 af 22 af deres seneste udekampe i Premier League
  • 7 af Sheffield United’s seneste 8 kampe havde over 3.5 mål

Form Manchester United mod Sheffield United

Manchester United har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Nottingham Forrest med 0-1. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 3-1 mod Manchester City. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 2-0 over Everton. Manchester United præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede en uden vinder, mens de tabte to, hvori de scorede 11 og indkasserede ni mål.

Bare ét point forhindrer Sheffield United i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 1-0 og 0-6 mod Wolverhampton og Arsenal. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 2-2 mod Bournemouth. Sheffield United kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede ti mål og scorede selv otte.

Manchester United scorede 21 mål og indkasserede 14 i deres seneste 14 kampe mod hold fra den nederste halvdel af Premier League tabellen. De opnåede 30 point og ti sejre. Sheffield United opnåede nul sejre og en point i de seneste ni kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede fire gange i disse kampe, men lukkede også selv 27 ind.

Manchester United vs Sheffield United – Seneste nyt

Manchester United kan i værste fald risikere at have hele syv spillere på fraværslisten når de den kommende lørdag igen skal i kamp. Andre Onana får en fridag fra Manchester United-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Luke Shaw, Lisandro Martinez, Aaron Wan-Bissaka, Anthony Martial, Mason Mount, Antony og Tyrell Malacia er blandt de syv spillere, som mangler for Manchester United den kommende lørdag.

Sheffield United må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele syv har skavanker af varierende art. Blandt de fraværende spillere i Sheffield United-truppen, er Oliver McBurnie i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Oliver McBurnie, Ivo Grbic, George Baldock, Chris Basham, John Egan og Daniel Jebbison, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Old Trafford.

Manchester United mod Sheffield United – indbyrdes historik

Manchester United har trukket sig sejrrigt ud af 6 af de seneste 8 indbyrdes opgør mod Sheffield United. I det seneste opgør mellem disse to løb Manchester United med de tre point i en 1-2 kamp, der blev spillet på Old Trafford den 21 oktober 2023. Manchester United går til kampen mod Sheffield United med en 5-1-1 statistik for deres seneste syv møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 71%.

Manchester United scorede mindst én gang i de seneste 8 indbyrdes opgør mod Sheffield United i Premier League. Begge hold scorede i fem af de seneste syv kampe mellem Manchester United og Sheffield United.

Manchester United mod Sheffield United Spiltips

Rasmus Højlund har været stærk for Manchester United i den senere tid med fire mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Sheffield United håber, at Jack Robinson kan finde skarpheden frem igen oven på en mål i de seneste seks kampe.

Manchester United var i stand til at vinde fem af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort en gange. De led også fire nederlag i denne serie. Sheffield United sejrede i to af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort tre gange og led fem nederlag. Sheffield United lukkede mindst ét mål ind i ni af deres seneste 10 kampe, mens Manchester United præsterede tre clean sheets i deres seneste 10 kampe på Old Trafford.

Over 2.5 mål ga gevinst i seks kampe av de seneste syv kampe mellom disse to klubbene. Manchester United presterte 2.3 mål i gjennomsnitt, mens Sheffield United presterte 1.29 mål i snitt. Begge lag skåret fem gange ganger i disse duellene. Der var over 2.5 mål i otte af Manchester Uniteds foregående ti hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et snit på 2.2 mål i processen. Der blev scoret over 2.5 mål i ni af de 10 seneste kampe, som Sheffield United spillede på tværs af alle turneringer, og de præsterede et gennemsnit på 1.5mål pr. kamp i denne serie.