Manchester United mod Sheffield United – Optakt, Spilfiduser, Odds

Når Sheffield United kommer til Old Trafford til et opgør i Premier League på onsdag, håber Manchester United at kunne udnytte hjemmebanen til deres fordel.

Manchester United går ind til runde 29 som nummer 7 i Premier League tabellen med 50 point på kontoen. Med 32 runder bag dem har Sheffield United samlet 16 point, hvilket giver dem en placering som nummer 20 i stillingen.

Eftersom Manchester United står med en god mulighed for at understrege deres ambition om en plads i top seks ved at slå Sheffield United på den kommende onsdag, burde vi have en spændende kamp i vente.

Manchester United har før opgøret på onsdag et anstændigt gennemsnit på 1.9 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 19 mål samtidig med, at de indkasserede 16 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.6 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur to gange.

Sheffield United er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 29 mål, mens Sheffield United præsterede nul “clean sheets”. De indkasserede i snit 2.9 mål pr. kamp.

Manchester United har vundet 15 sejre, mens de har spillet fem uafgjorte og tabte desuden 12 kampe i denne sæson i Premier League. Manchester United var på måltavlen i deres seneste 14 i træk.

Sheffield United har indtil videre præsteret tre sejre og syv uafgjorte samt 23 nederlag i Premier League. Sheffield United kiksede med at holde buret rent i deres seneste 17 kampe.

Vores tip

  • Manchester United scorede i deres seneste 18 kampe
  • I 12 af de seneste 14 kampe Manchester United har spillet i Premier League, har begge hold scoret
  • Manchester United scorede i deres seneste 14 kampe i Premier League
  • 12 af Manchester United’s seneste 14 kampe i Premier League havde over 2.5 mål
  • I 9 af de seneste 11 kampe Manchester United har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Sheffield United i 39 af de seneste 40 udekampe i Premier League
  • Der er scoret imod Sheffield United i 38 af de seneste 40 kampe
  • Der er scoret imod Sheffield United i 32 af de seneste 33 kampe i Premier League
  • Sheffield United har ikke vundet 23 af 25 af deres seneste udekampe i Premier League
  • 13 af Sheffield United’s seneste 15 kampe havde over 3.5 mål

Form Manchester United mod Sheffield United

Efter tre point fra tre uafgjorte kampe i deres seneste tre opgaver, er Manchester United på udkig efter en sejr. Mod Liverpool spillede de 2-2, før de også delte point med Bournemouth i en 2-2 kamp. Ny remis fulgte, da de spillede 3-3 mod Coventry. Manchester United præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede to uden vinder, mens de tabte en, hvori de scorede 13 og indkasserede otte mål.

Sheffield United har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 2-2 mod Chelsea, hvorefter de mod Brentford tabte 2-0. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Burnley, der vandt 1-4. Sheffield United kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort en gange og led fire nederlag. De indkasserede 12 mål og scorede selv otte.

Manchester United tog 35 point fra deres seneste 17 opgør mod hold, der befinder sig i den nedre halvdel af tabellen i Premier League. Dette har kastet 11 sejre af sig efter 27 mål scoret og 19 indkasseret. Sheffield United scorede ti mål og indkasserede selv 52 i deres foregående 17 opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i Premier League. Dette førte til nul sejre og fire point.

Manchester United vs Sheffield United – Seneste nyt

Manchester United kan i værste fald risikere at have hele syv spillere på fraværslisten når de den kommende onsdag igen skal i kamp. Andre Onana får en fridag fra Manchester United-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Luke Shaw, Lisandro Martinez, Aaron Wan-Bissaka, Anthony Martial, Mason Mount, Antony og Tyrell Malacia er blandt de syv spillere, som mangler for Manchester United den kommende onsdag.

Sheffield United må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele syv har skavanker af varierende art. Blandt de fraværende spillere i Sheffield United-truppen, er Oliver McBurnie i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Oliver McBurnie, Ivo Grbic, George Baldock, Chris Basham, John Egan og Daniel Jebbison bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Sheffield United, når de drager til Old Trafford.

Manchester United mod Sheffield United – indbyrdes historik

Manchester United har trukket sig sejrrigt ud af 6 af de seneste 8 indbyrdes opgør mod Sheffield United. I det seneste opgør mellem disse to løb Manchester United med de tre point i en 1-2 kamp, der blev spillet på Old Trafford den 21 oktober 2023. Manchester United går til kampen mod Sheffield United med en 5-1-1 statistik for deres seneste syv møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 71%.

Manchester United scorede mindst én gang i de seneste 8 indbyrdes opgør mod Sheffield United i Premier League. I de seneste syv indbyrdes opgør mellem Manchester United og Sheffield United fandt begge vej til netmaskerne fem gange.

Manchester United mod Sheffield United Spiltips

Oliver McBurnie virker til at være i anstændig form for Sheffield United, da han var på tavlen to gange i hans seneste seks kampe i Premier League. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Manchester United, som er store favoritter til sejren på onsdag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Bruno Fernandes, som stod for fem mål i hans seneste seks kampe.

Manchester United vandt beskedne fem sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne to gange, mens de tabte tre kampe. Gæsterne fra Sheffield United vandt to af deres seneste 10 udekampe, hvoraf to sluttede remis. De tabte desuden seks af disse udekampe. Begge hold har været ringe til at holde deres modstander fra scoring i den seneste tid. Manchester United holdt kun rent bur i to af deres seneste 10 hjemmekampe, mens Sheffield United præsterede et rent i en af deres seneste 10 udekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i seks kampe av de seneste syv kampe mellom disse to klubbene. Manchester United presterte 2.3 mål i gjennomsnitt, mens Sheffield United presterte 1.29 mål i snitt. Begge lag skåret fem gange ganger i disse duellene. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i syv af Manchester Uniteds seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede to mål i gennemsnit. Over 2.5 gav gevinst på oddset i otte af udeholdets seneste ti opgør, hvori Sheffield United formåede at score 1.2 mål i gennemsnit.