Manchester United mod Sheffield United – Optakt, Spilfiduser, Odds

Vurderet ud fra oddset på kampen ligner tre point nærmest en pligt, når Manchester Unitedpå lørdag møder Sheffield United. Favoritternes formkurve over de seneste uger bakker den store favoritværdighed op.

Manchester United går ind til runde 29 som nummer 6 i Premier League tabellen med 47 point på kontoen. Med 28 runder bag dem har Sheffield United samlet 14 point, hvilket giver dem en placering som nummer 20 i stillingen.

Jagten på top seks for Manchester United kan blive til virkelighed, hvis de besejrer Sheffield United på på lørdag, hvilket lover en spændende kamp.

Manchester United har spandevis af selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp på lørdag Deres seneste ti kampe kastede fornemme 2.1 mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 21 garn. De lukkede 16 mål ind i samme tidsrum, et snit på 1.6 pr. kamp med clean sheets i to af dem.

Sheffield United er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 30 mål, mens Sheffield United præsterede nul “clean sheets”. De indkasserede i snit tre mål pr. kamp.

Manchester United er noteret for 15 sejre, og har desuden spillet to uafgjorte, ligesom det er blevet til 11 nederlag i Premier League i denne sæson. Manchester United scorede mindst ét mål i deres seneste 10 kampe.

Sheffield United har indtil videre præsteret tre sejre og fem uafgjorte samt 20 nederlag i Premier League. Sheffield United indkasserede mindst én kasse i deres seneste 12 kampe.

Vores tip

  • Manchester United scorede i deres seneste 11 kampe
  • I de seneste 8 Manchester United kampe i Premier League, har summen af mål været over 2.5
  • 10 af Manchester United’s seneste 12 hjemmekampe i Premier League havde over 2.5 mål
  • I 7 af de seneste 8 kampe Manchester United har spillet i Premier League, har begge hold scoret
  • 9 af Manchester United’s seneste 11 kampe havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod Sheffield United i 36 af de seneste 37 udekampe i Premier League
  • Der er scoret imod Sheffield United i 31 af de seneste 33 kampe
  • Der er scoret imod Sheffield United i 25 af de seneste 26 kampe i Premier League
  • Sheffield United har ikke vundet 20 af 22 af deres seneste udekampe i Premier League
  • 7 af Sheffield United’s seneste 8 kampe havde over 3.5 mål

Form Manchester United mod Sheffield United

Manchester United har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Nottingham Forrest med 0-1. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 3-1 mod Manchester City. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 2-0 over Everton. Manchester United præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede en uden vinder, mens de tabte to, hvori de scorede 11 og indkasserede ni mål.

Bare ét point forhindrer Sheffield United i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 1-0 og 0-6 mod Wolverhampton og Arsenal. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 2-2 mod Bournemouth. Sheffield United kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede ti mål og scorede selv otte.

Manchester United noterede sig 24 point efter otte sejre i deres seneste ni kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede 17 mål, men indkasserede også syv selv. Sheffield United opnåede nul sejre og en point i de seneste ni kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede fire gange i disse kampe, men lukkede også selv 27 ind.

Manchester United vs Sheffield United – Seneste nyt

Manchester United kan i værste fald risikere at have hele syv spillere på fraværslisten når de på lørdag igen skal i kamp. Andre Onana får en fridag fra Manchester United-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Luke Shaw, Lisandro Martinez, Aaron Wan-Bissaka, Anthony Martial, Mason Mount, Antony og Tyrell Malacia er alle ude af truppen, som Manchester United tager imod Sheffield United med på Old Trafford.

Sheffield United må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele syv har skavanker af varierende art. Blandt de fraværende spillere i Sheffield United-truppen, er Oliver McBurnie i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Oliver McBurnie, Ivo Grbic, George Baldock, Chris Basham, John Egan og Daniel Jebbison, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Old Trafford.

Manchester United mod Sheffield United – indbyrdes historik

Sheffield United har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 8 indbyrdes opgør mod Manchester United. Manchester United vandt 1-2 sidste gang de to rivaler spillede mod hinanden og har helt sikkert planer om at hente tre point igen på lørdag. Manchester United plejer at være ok med at møde Sheffield United, som de har besejret fem gange i deres seneste syv kampe. En historik, de uden tvivl går efter at udbygge på Old Trafford.

I 6 af de seneste 7 indbyrdes Premier League opgør mellem Manchester United og Sheffield United blev der scoret mindst tre mål. Af de seneste syv indbyrdes opgør mellem Manchester United og Sheffield United var der gevinst på over 2.5 mål en gange.

Manchester United mod Sheffield United Spiltips

Rasmus Højlund har været stærk for Manchester United i den senere tid med fire mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Sheffield United håber, at Jack Robinson kan finde skarpheden frem igen oven på en mål i de seneste seks kampe.

Manchester United høstede tre point i fem af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led fire nederlag i denne serie. Sheffield United sikrede sig to sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort tre gange samt fem nederlag. Begge hold scorede i fem af de seneste 10 hjemmekampe for Manchester United. Begge scorede også i fem af de seneste 10 udekampe for Sheffield United.

Over 2.5 mål ga gevinst i seks kampe av de seneste syv kampe mellom disse to klubbene. Manchester United presterte 2.3 mål i gjennomsnitt, mens Sheffield United presterte 1.29 mål i snitt. Begge lag skåret fem gange ganger i disse duellene. Der var over 2.5 mål i otte af Manchester Uniteds foregående ti hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et snit på 2.2 mål i processen. Der blev scoret over 2.5 mål i ni af de 10 seneste kampe, som Sheffield United spillede på tværs af alle turneringer, og de præsterede et gennemsnit på 1.5mål pr. kamp i denne serie.