Saints sejler før mødet med Manchester United

Det ligner en vanskelig opgave at opbygge en sag på vegne af Southampton på tirsdag kl. 21:15 på Old Trafford i Premier League. Alt andet end hjemmesejr til Manchester United vil være en overraskelse. De indtager pladsen som nummer 2 i Premier League med 41 point efter 21 kampe. 12 point efter for 20 kampe finder Southampton sig placeret som nummer 11.

Nederlag i deres seneste 4 kampe i streg har lagt en seriøs dæmper på humøret i og omkring klubben i Southampton. Desværre for dem kan der vente yderligere skuffelser, når de skal op imod The Red Devils på Old Trafford.

Manchester United håber på yderligere point til samlingen.

Manchester United er rendt ind i et par skuffelser i den seneste uge. The Red Devils har i deres foregående tre kampe præsteret en 3-2 sejr over Liverpool i FA Cup, efterfulgt af et højst overraskende 2-1 nederlag til Sheffield United, før de spillede 0-0 mod Arsenal i den seneste opgave.

Manchester United har leveret solide præstationer på hjemmebane med 4 sejre i de seneste 6 kampe siden december. Det virker særdeles sandsynligt, at der venter yderligere en sejr til kontoen på tirsdag.

Southampton fortsætter skuffende resultater.

Humøret kunne helt sikkert godt være bedre i og omkring Southampton lejren efter 3 nederlag i de seneste Premier League kampe. I deres tre foregående kampe har The Saints vundet 1-0 over Arsenal i FA Cup, hvorefter de tabte 3-1 til samme Arsenal i ligaen for senest at tabe 1-0 til Aston Villa.

The Saints indtager en nydelig placering i midten af tabellen, hvilket de næppe tuder over. Når man har ført ligaen tidligere på sæsonen, kunne man dog måske tro, at de er lidt skuffede.

Southampton kan tage anstændige 2 sejre i de seneste 6 udekampe siden november med ind til deres kommende kamp. Den kommende udekamp ligner dog en lovlig stor opgave for dem.

Manchester United vs The Saints h2h

Manchester United vandt 3-2 på udebane, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på St. Mary’s Stadium i november 2020 i Premier League. Den seneste tids kampe mellem de to rivaler har for det meste lagt sig til den målfattige side, da 6 af de foregående 10 sluttede med under 2.5 mål. The Red Devils har en mindre 4-5-1 fordel at fremvise for deres seneste kampe mod Southampton i Premier League.

  • Manchester United har scoret i seneste 8 af 10 kampe;
  • I 3 of 5 seneste Manchester United kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Manchester United har scoret i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk.
  • Southampton har tabt i de seneste 3 kampe i træk;
  • Southampton ikke vundet i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • I 7 of 9 seneste Southampton kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • I 5 of 7 seneste Southampton kampe var antal mål UNDER 2.5;
  • Southampton $NON_SCORING i seneste 5 af 7 kampe.

Ifølge bookmakerne er Manchester United favoritter til sejren. Et væddemål på en home giver dig 1.50 på oddset hos Betfair. Bookmakerne vurderer, at Manchester United har 67% chance for en sejr mod Southampton. Er du fristet af et væddemål på Southampton betaler Bet365 den bedste pris på oddset med 6.50.

Statistics