Manchester United mod Southampton i Premier League runde 25 – optakt, odds og spilfiduser

Det ligner en vanskelig opgave at opbygge en sag på vegne af Southampton på lørdag i Premier League. Alt andet end en sejr til The Red Devils vil være en overraskelse, i hvert fald hvis man blot vurderer ud fra bookmakernes odds på kampen.

The Red Devils indtager en plads som nummer 5 i tabellen med 39 point efter 23 kampe. På de 23 runder Southampton har afviklet, har de indsamlet 25 point og ligger nummer 12 i stillingen.

The Saints går ind til kampen mod Manchester United den kommende lørdag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i Premier League. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Manchester United har før opgøret på lørdag et anstændigt gennemsnit på 1.6 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 16 mål samtidig med, at de indkasserede 9 mål. Det kaster et gennemsnit på 0.9 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 3 gange.

Hvad målscoring angår, er Southampton ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 15 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.5 pr. kamp. De indkasserede 20 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 0 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Manchester United v Southampton.

 • Manchester United scorede i 17 af deres seneste 19 kampe
 • Manchester United har ikke tabt 13 af 15 af deres seneste kampe
 • I 4 af de seneste 5 kampe Manchester United har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod Manchester United i 7 af de seneste 9 kampe
 • I 10 af de seneste 11 kampe Southampton har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod Southampton i de seneste 13 kampe
 • Southampton scorede i 17 af deres seneste 19 kampe
 • Southampton har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste kampe
 • Southampton har ikke vundet 5 af 7 af deres seneste udekampe
 • Manchester United har har ikke tabt i 20 af 22 seneste kampe mod Southampton
 • I 6 af de seneste 7 kampe Manchester United har spillet mod Southampton har begge hold scoret
 • I de seneste 3 Manchester United hjemmekampe mod Southampton var summen af mål over 3.5
 • Manchester United har scorede i de seneste 7 kampe i træk de har spillet mod Southampton
 • I de seneste 3 Manchester United hjemmekampe mod Southampton var summen af mål over 2.5

Form Manchester United mod Southampton

The Red Devils vanskelige at nedbryde

Manchester United ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De lagde ud med at banke West Ham med 1-0 før de lod sig nøje med det ene point i en 1-1 kamp mod Middlesbrough. Deres seneste opgave indbragte endnu engang uafgjort, da de spillede 1-1 mod Burnley.

Southampton håber på yderligere point til samlingen.

Det er ikke helt skidt, men heller ikke helt godt for Southampton, når man kigger tilbage på de seneste tre kampe. De tabte først 3-1 mod Wolves, hvorefter de opnåede et point efter 1-1 mod Manchester City. Senest satte de et point mere på tavlen efter 1-1 mod Coventry.

Eftersom de både er bookmakernes favoritter til 1.54 på oddset og med stærkere præstationer på det seneste end dem, Southampton har stillet til skue, virker The Red Devils som det oplagte valg til en vinder. Et væddemål på Southampton giver dig netop nu 5.75 retur på oddset, hvilket svarer til, at bookmakerne giver dem 17% chance for at slå Manchester United. Ønsker du at placere dine indsatser på Manchester United, kan de spilles til 1.54 på oddset.

Manchester United v Southampton Indbyrdes historik

Man skulle have spillet uafgjort på oddset, da Manchester United senest mødte Southampton i Premier League. Ingen af parterne fik det afgørende overtag, hvorfor det endte med en 1-1 pointdeling. Bookmakerne har Manchester United som favoritter til sejren i dette opgør. Manchester United går ind til opgøret med en historik mod Southampton, der siger 4-6-0 for deres seneste 10 kampe i Premier League. I 5 af de seneste 10 opgør mellem Manchester United og Southampton var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Manchester United og Southampton hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 25. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende lørdag på Old Trafford i vente.

Hold øje med…

Hold øje med Cristiano Ronaldo når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 2 gange i seks kampe for Manchester United, mens sæsontotalen læser 8 kasser lige nu.

James Ward-Prowse har stået det rette sted 2 gange i seks kampe for Southampton, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 6 mål.