Manchester United mod Tottenham – Optakt, Spilfiduser, Odds

Manchester United agerer værter for Tottenham når lokalrivalerne brager sammen i endnu et saftigt derby i Premier League på onsdag på Old Trafford.

Manchester United er nummer 5 i tabellen med 16 point efter 9 kampe, mens Tottenham rangerer som nummer 3 med 23 point efter 10 kampe.

Manchester United kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv 16 mål. Det er 1.6 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 3 gange.

Tottenham ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste 10 kampe. Det er blevet til 2.2 mål pr. kamp, svarende til 22 mål i alt. I egen ende lukkede de 10 mål ind, eller 1 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent 4 gange.

Manchester United har kun spillet en enkelt gang uafgjort efter 9 kampe, hvori de noterede sig 5 sejre og 3 nederlag i Premier League.

Tottenham kigger på 7 sejre, samt 2 uafgjorte såvel som 1 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Manchester United v Tottenham.

  • Manchester United vandt 8 af 10 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Manchester United i 13 af de seneste 15 hjemmekampe
  • Manchester United scorede i 11 af deres seneste 13 kampe
  • Manchester United scorede i 11 af deres seneste 13 hjemmekampe
  • Manchester United har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste kampe
  • Tottenham har ikke tabt 13 af 15 af deres seneste udekampe
  • Tottenham har ikke tabt 12 af 14 af deres seneste kampe
  • Tottenham scorede i 12 af deres seneste 14 kampe
  • Tottenham scorede i 10 af deres seneste 12 udekampe
  • Tottenham vandt deres seneste 3 kampe

Form Manchester United mod Tottenham

Manchester United er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 1-2 og 1-0 over Everton samt Omonia Nicosia. Serien blev dog bremset mod Newcastle i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 0-0. Manchester United blev nævnt blandt medalje-kandidaterne i denne Premier League sæson, og de holder stadig kursen. Manchester United præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede 2 uden vinder, mens de tabte 1, hvori de scorede 10 og indkasserede 5 mål.

Tottenham har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Brighton nedlagt 0-1, hvorpå Eintracht blev fejet til side med 3-2. Senest gik formen ud over Everton, der blev slået med 2-0. Tottenham blev nævnt blandt medalje-kandidaterne i denne Premier League sæson, og de holder stadig kursen. Tottenham vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede 2 uafgjort og led 1 nederlag. De scorede 12 mål, mens de samtidig indkasserede 6 mål.

Manchester United opnåede 4 point fra deres foregående 3 kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt 1 sejre med 6 mål scoret og 7 indkasseret. Af deres seneste 2 kampe mod hold fra top seks sikrede Tottenham sig 1 point og 0 sejre. De indkasserede 5 mål, mens de selv scorede 3 gange.

Manchester United vs Tottenham – Seneste nyt

Manchester United kan have op til 5 spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Tottenham den kommende onsdag.

Anthony Martial, Aaron Wan-Bissaka, Harry Maguire, Donny van de Beek og Brandon Williams er alle ude af truppen, som Manchester United tager imod Tottenham med på Old Trafford.

Tottenham ser ud til at skulle se bort fra 4 spillere til truppen, som den kommende onsdag møder Manchester United. Blandt de fraværende spillere i Tottenham-truppen, er Emerson Royal i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Richarlison, Japhet Tanganga og Dejan Kulusevski bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Tottenham, når de drager til Old Trafford.

Manchester United mod Tottenham – indbyrdes historik

Tottenham har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 7 indbyrdes opgør mod Manchester United. Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 3-2 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten den kommende onsdag. Manchester United plejer at byde at møde Tottenham, med 6 sejr i de seneste 10 kampe. Bookmakernes bedste odds lige nu på en hjemmesejr siger 2.39.

Manchester United scorede mindst én gang i de seneste 7 indbyrdes opgør mod Tottenham i Premier League. Af de seneste 10 indbyrdes opgør mellem Manchester United og Tottenham var der gevinst på over 2.5 mål 4 gange.

Manchester United mod Tottenham Spiltips

Antony har 3 mål i seks Premier League kampe for Manchester United, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Tottenham. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Harry Kane, der har banket 5 mål ind i Premier League.

Manchester United høstede tre point i 4 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 3 gange og led 3 nederlag i denne serie. Tottenham sikrede sig 4 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 4 gange samt 2 nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Manchester United på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i 7 af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i 4 af Tottenhams seneste 10 udekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i 6 kampe av de seneste 10 kampe mellom disse to klubbene. Manchester United presterte 1.5 mål i gjennomsnitt, mens Tottenham presterte 1.6 mål i snitt. Begge lag skåret 5 gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i 4 af Manchester Uniteds sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.6 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i 4 af de forrige 10 kampe, som Tottenham spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.8 mål i disse kampe.