Manchester United vakler ikke mod Watford

Der spilles to sene aftenkampe lørdag i denne 3. runde af FA Cup og den ene af disse finder sted i Manchester. Her tager hjemmeholdet Manchester United imod Watford på Old Trafford, og hjemmeholdet giver 1.33 for en sejr på oddset. Gevinst til Watford fra The Championship kan til gengæld spilles til 8.00 på oddset i en kamp, hvor der er kick off kl. 21.00.

Hjemmeholdet er i prægtig form og har hen over julen gjort sig til førsteudfordrer af Liverpools førsteplads. Der er fire sejre i fem kampe og nul nederlag for Ole Gunnar Solkjærs tropper. Et acceptabelt udbytte for at sige det beskedent. Senest gik det i Premier League ud over formstærke Aston Villa, der rejste tomhændede fra Old Trafford efter 2-1 til hjemmeholdet.

Watfords form er lidt ujævn i øjeblikket. De har to sejre i fem kampe, men tabte to af tre kampe henover jul og nytår. Det har medført, at de midlertidigt halter efter den pladser, som giver direkte oprykning tilbage til Premier League, hvor de kom fra inden sæsonen i The Championship. Spørgsmålet er, hvor meget man vælger at prioritere FA Cup’en, hvor Watford var i finalen i maj 2018.

Manchester United har en helt utroligt god indbyrdes historik mod Watford. The Red Devils vandt otte af de seneste 10 dueller, mens The Hornets sejrede to gange. Begge på hjemmebane. Rekordmestrene vandt de seneste ni hjemmekampe mod gæsterne fra det nordlige London, og er ikke ligefrem blevet dårligere i mellemtiden. I fem af de seneste 10 kampe var begge hold på tavlen, ligesom seks havde over 2.5 mål.

Watford har langt større ting at kæmpe for i denne sæson end en cup-turnering, man ikke vinder alligevel. De vil rotere i startopstillingen, det samme gør United, men sidstnævnte kan bedre håndtere det. Vi går efter 10. hjemmesejr i træk til United mod lørdagens modstander. Præcis som de seneste fem hjemmesejre havde under fire scoringer undervejs, satser vi også på denne kombination her. Det er en sejr, som skal i land uden for store udsving.

Flere interessante tips