Manchester United skal sætte sig igennem

Lørdagens sidste kamp i Premier League er et opgør, som altid kalder på et gensyn med en legendarisk duel fra sidst i 70’erne, hvor West Bromwich havde et vidunderligt hold. Kl. 21.00 lørdag er de tilbage på Old Trafford til en ny duel med Manchester United, der er storfavorit til sejren med odds 1.29 på hjemmesejren. Et spil på to-tallet giver velvoksne odds 9.50.

Den indbyrdes historik imellem de to klubber er mere lige, end deres status i engelsk fodbold egentlig skulle berettige. 116 møder har giver 51 sejre til Manchester United mod 38 til West Bromwich, og hvem tror du, der ikke fik scoret, de seneste to gange “The Baggies” var på besøg på Theater of Dreams? Det var lige præcis Manchester United, der begge gange gik fra banen uden at score.

Med ingen sejre i deres seneste seks hjemmekampe i Premier League vil en ny overraskelse fra West Bromwich faktisk ikke være så stor en overraskelse, som oddsene skulle indikere. Det her ligner bare en kamp, United ikke har råd til ikke at vinde.

En 14. plads efter syv runder er ikke godt nok for en klub, der har kastet store summer efter spillere, og pointtab mod en oprykker som endnu ikke har vundet, vil ikke være acceptabelt. West Bromwich’ seneste tre udekampe havde alle to mål. Vi satser på højst tre her i en hjemmesejr.

Flere interessante tips