Hammers skal forsøge at gøre Milan kunsten efter mod Man. United

Manchester United byder velkommen til West Ham i Premier League på søndag på Old Trafford. The Red Devils indtager pladsen som nummer 2 i Premier League med 54 point efter 28 kampe. The Hammers er 6 point bagefter som nummer 5 for 27 kampe.

I deres nuværende form vil Manchester United sætte næsen op efter at holde momentum vedlige, når de går ind til kampen mod West Ham.

Manchester United håber på yderligere point til samlingen.

The Red Devils har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. Manchester United spillede 0-0 mod Crystal Palace, hvorefter de vandt en 2-0 sejr mod Manchester City, inden de spillede 1-1 mod AC Milan i Europa League i deres foregående tre kampe.

Formkurven er godkendt uden ligefrem at være blændende for Manchester United hjemme, men tre point den kommende søndag virker ikke utænkeligt.

West Ham inde i god stime.

West Ham går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. I West Hams 3 sidste kampe har de været igennem en 2-1 sejr mod Tottenham, hvorpå fulgte et 2-1 nederlag mod Manchester City, mens de senest nedlagde Leeds med 2-0.

Med 3 sejre og 2 nederlag i de seneste 6 kampe ude kan præstationerne fra West Ham vel bedst beskrives som godkendte uden at være blændende. Som følge heraf må de finde sig i en outsiderstatus i deres kommende udekamp.

Manchester United vs The Hammers h2h

Head-2-Head

Manchester United vandt 3-1 på udebane, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på London Stadium i december 2020 i Premier League. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 5 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. Manchester United går ind til opgøret med en historik mod West Ham, der siger 4-3-3 for deres seneste 10 kampe i Premier League.

  • Manchester United er ubesejret i de seneste 8 kampe i træk;
  • Manchester United er ubesejret i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • I 4 of 6 seneste Manchester United kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Manchester United har scoret i seneste 5 af 7 kampe.
  • West Ham United har scoret i seneste 11 af 13 kampe;
  • I 7 of 9 seneste West Ham United kampe var antal mål OVER 2.5.