Har United kræfter til cup-succes mod formstærke Hammers

Manchester United skal forsøge at spille sig en runde videre i FA Cup, når de tager imod West Ham den kommende tirsdag. Manchester United har indtil videre slået Watford og Liverpool ud efter to hjemmekampe. West Ham har været mere heldige med lodtrækningen har mødt Stockport samt Doncaster indtil nu og taget sikre sejre.

Manchester United håber på yderligere point til samlingen.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for Manchester United i de seneste kampe. I deres tre foregående kampe har de spillet uafgjort mod Arsenal i en 0-0 kamp, hvorefter de tog en 9-0 sejr mod Southampton for senest at spille 3-3 mod Everton.

Håbet før sæsonen hed metal, og dertil synes formen at være lige, hvor den skal være for The Red Devils.

En formkurve, der på eget græs siger 3 sejre i de seneste 6 kampe siden januar, virker umiddelbart som et acceptabelt udbytte. Men Manchester United har ikke råd til at slække på fokus, hvis der skal sikres en sejr den kommende tirsdag.

The Hammers inde i god stime.

The Irons går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. I deres seneste tre kampe blev West Ham udspillet 3-1 af Liverpool, før de vandt en 3-1 sejr mod Aston Villa for så senest at præstere 0-0 mod Fulham.

De er for gode til at rykke ned, men heller gode nok til at blande sig i medaljestriden. Alt i alt lever The Hammers derfor indtil videre op til forventningerne for sæsonen.

West Ham har været tæt på urørlige på udebane med 4 sejre i de seneste 6 kampe. De kunne godt ligne et meget stærkt spil til en overraskelse tirsdag aften.

Manchester United vs West Ham h2h

Manchester United vandt 2-1 på udebane, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Boleyn Ground i april 2016 i FA Cup. I de foregående 6 kampe mellem Manchester United og West Ham gik 3 af dem over 2.5 mål. Begge duellanter scorede desuden mål i 3 af de 10 kampe. De har spillet 6 kampe mod hinanden i de seneste sæsoner og The Red Devils har en mindre mental fordel med sejre i 3 kampe. The Hammers nappede sejren i 1 kamp, mens 2 kampe sluttede uafgjort i FA Cup.

  • Manchester United har vundet i seneste 6 af 7 kampe;
  • Manchester United har vundet i seneste 9 af 10 hjemmebane kampe;
  • Manchester United har scoret i de seneste 22 hjemmebane kampe i træk;
  • Manchester United har scoret i seneste 16 af 18 kampe;
  • I 5 of 7 seneste Manchester United kampe var antal mål OVER 2.5;
  • I 2 of 4 seneste Manchester United kampe var antal mål OVER 3.5.
  • I 7 of 9 seneste West Ham United kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • West Ham United har scoret i seneste 6 af 8 kampe;
  • West Ham United har ikke indkasseret mål i seneste 4 af 6 kampe.

Spilselskaberne lader til at mene, at denne kamp kommer til at byde på mange mål. Et væddemål på over 2.5 mål giver 1.50 på oddset, hvilket svarer til 67% chance for mindst 3 mål. Foretrækker man at gå den modsatte vej, kan under 2.5 mål spilles til 2.40 på oddset.

Statistics